SZTÁRDZSÚSZ

Ezt az 5 dolgot biztos nem tudtad a szülinapos György hercegről!

A tündéri trónörökös pénteken ünnepli 3. születésnapját, a Ripost pedig összegyûjtött néhány érdekességet vele kapcsolatban!
  • Szerző: Doris

Örömteli napra virradt Anglia, hiszen ma ünnepli harmadik születésnapját György herceg, Katalin hercegné és Vilmos herceg első gyermeke. A pár egy szűk körű családi születésnapi partit szervez a kis herceg tiszteletére, amiről természetesen nem hiányozhat II. Erzsébet angol királynő, a nagyszülők, valamint Katalin esküvőre készülő húga, Pippa, és öccse, James sem.

Természetesen a %% sem maradhat ki az ünneplésből!

Összegyűjtöttünk 5 olyan érdekességet, amit még akkor sem biztos, hogy tudtál a tündéri trónörökösről, ha igazi rajongója vagy az angol királyi családnak!

 

Egyszerűen odavan a repülőgépekért

A kis Györgyöt minden lenyűgözi, ami repül, így élete egyik legnagyobb élménye az volt, amikor júniusban apukájával beülhetett egy igazi vadászgép pilótafülkéjébe.

Korábban Katalin hercegné is sokat mesélt arról, hogy a cuki trónörökösnek valóságos gyűjteménye van otthon játékrepülőkből és helikopterekből.

Még télen is rövidnadrágban jár

A zord angol időjárás ellenére a kis herceg a legtöbb nyilvános rendezvényen elegáns rövidnadrágban lépdel szülei mellett.

Még karácsonykor is!

Remekül másolja apja öltözködési stílusát

Persze még nem maga válogatja össze elegáns szettjeit, stílusa azonban egyértelműen a 80-as éveket idézi, és gyakran látható apukájáéhoz hasonló összeállításban.

Egy idei nyilvános rendezvényen például pont olyan ruhában volt látható, mint amilyet Vilmos herceg viselt még 1984-ben, testvére keresztelőjén.

"Gan-gan"-nek szólítja II. Erzsébet királynőt

A meglepő becenév minden bizonnyal az angol granny, vagyis nagyi szóból ered. Mókás szokását anyukája, Katalin hercegné árulta el egy TV interjúban, ami a királynő 90. születésnapja előtt készült.

Újabb kalandos utazásra készül

Ahhoz  képest, hogy még csak most lett 3 éves, már rengeteg helyen megfordult a világban. Még csak 9 hónapos volt, amikor szülei elvitték Ausztráliába, majd Új-Zélandra is.

A legfrissebb hírek szerint pedig most épp Kanadába készül a királyi családdal!

 

 

 

És ezeket olvastad már?