SZTÁRDZSÚSZ

Ezt kapta születésnapjára Weisz Fanni

A siket modell szerdán lett 27 éves, ez alkalomból pedig férje is kitett magáért.
  • Szerző:

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter idilli életet élnek együtt. Együtt dolgoznak, együtt élnek, mégis minden gördülékenyen működik a házasságukban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Weisz Fanni
Fotó: Markovics Gábor

Korábban ugyan voltak konfliktusok Fanni édesanyja és Hajmási Péter között, mivel az asszony ellenezte lánya házasságát. Mára azonban ez az ellentét is rendeződni látszik. A szerelmesek lassan már két éve törvényesen is házasságban élnek. Talán épp a kezdeti nehézségek miatt lett sokkal szorosabb a kapcsolatuk.

Hajmásy Péter szerint a boldog házasságuk titka az, hogy mindig odafigyelnek egymásra. Mindennap megdolgoznak a kapcsolatukért. Szeptember 18-án azonban inkább Péter „dolgozott” jobban, hiszen Fanni 27 éves lett.

Általában nem kell ahhoz születésnap, hogy megajándékozzuk egymást, de most konkrét alkalom volt rá. Igyekeztem nagyon boldoggá tenni Fannit. Már ébredés után kapott egy kis apróságot tőlem – árulta el Hajmásy, majd még több részlettel folytatta. – Egész nap megállás nélkül pittyegett Fanni telefonja. Anyukája is felköszöntötte… Úgy láttam, leginkább az tette boldoggá, hogy ilyen sok barátja gondolt rá ezen a napom” – mesélte a férj, aki az apró ajándéka mellett természetesen nagyobb meglepetéssel is készült szerelmének.

Este elvittem Fannit egy szép helyre vacsorázni. Ott tudta meg, hogy elutazunk Balira. Ez volt az én ajándékom neki” – árulta el a siket modell férje, aki jelenleg teljesnek érzi az életét Fannival. Sokan arra kíváncsiak, hogy mikor akar a páros saját családot alapítani, de Hagyma szerint ezen a témán felesleges görcsölni.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?