SZTÁRDZSÚSZ

Ezt mondta Klárika háta mögött Korda György, de most minden kiderült

A legendás énekes megsúgta, hogy nagyon nehéz titkolózni a felesége előtt.
  • Szerző: ripost

67. születésnapját ünnepelte kedden az ország egyik kedvenc énekesnője, Balázs Klári, akit épp csokitorta kóstolás közben ért utol a Bors.

A nyalánksággal természetesen férje, Korda György lepte meg, aki a napilapnak hozzátette, nagyon nehéz bármit is eltitkolni felesége elől, meglepetést szervezni pedig szinte lehetetlenség.

Talán az lesz a legmeglepőbb neki, nem lesz semmilyen meglepetés. Illetve, én leszek a születésnapi ajándéka, remélem örül majd nekem

- mondta suttogva Korda György, de Klárika ezt is meghallotta. Reagált is viccesen férje szavaira.

"Hogy gondolhatod, hogy nem örülök? Igenis boldog vagyok, hogy már harminckilenc éve szerelemben élünk, vigyázunk egymásra, hiszen még rengeteg tervünk van az életben."

Persze, azt Gyuri sem gondolta komolyan, hogy a szülinapomat egy közös ebéddel letudja. Nos, szeretném felhívni a figyelmét, hogy pár napon belül Klára névnap is lesz, tehát az ünneplésem legalább egy hétig tart.

Bár Kordának nehéz dolga volt, mégis sikerült beszereznie egy-egy ajándékot a születésnaposnak. "Most nem lesz olyan nagy, mint tavaly volt" - magyarázta. Ugyanis Klárika tavaly egy autónak örülhetett, sok évvel ezelőtt pedig egy hotelt kapott ajándékba.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?