SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nézd: Festőművészként is bemutatkozik Péter Szabó Szilvi  

Péter Szabó Szilvi egy egészen új oldalát mutatta meg a karantén alatt.
  • Szerző: angie

A karanténhelyzet mindenki életére hatással volt. Péter Szabó Szilvi akkor jött rá, hogy ha nem állhat a közönség elé, nem énekelhet, bizony más utat kell választania az érvényesüléshez. Az énekesnő, ahogy korábban mindig, most is a művészetben talált menedéket. Festeni kezdett, de nem csak úgy hobbi szinten! Már a kiállítást szervezi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

„A színpad és a közönség hiánya kihozott belőlem egy új szenvedélyt. Tölt, kikapcsol és boldoggá tesz! Elkezdtem festeni és ha minden jó ütemben halad tovább, hamarosan kiállítom a képeimet” – árulta el Szilvi, aki a vírus miatt az elmúlt hónapokat sok előadóhoz hasonlóan a négy fal között töltötte, ám most hirtelen rengeteg kihívás elé állította az élet. A kényszerpihenő után egyszerre több feladata lett. Augusztus 30-tól a Sztárban Sztár versenyzői között láthatják a nézők vasárnaponként a TV2-n. S bár a felkészülések mellett kevesebb ideje marad a festményeire, nem aggódik, megtanulta, hogy a mai élethelyzetben muszáj egyszerre több dologra koncentrálni.

„A karantén időszak rávilágított, hogy nem lehet csak egy lábon állni. Nagyon komolyan gondolom a festészetet. Beleszerettem és annyira kikapcsol, hogy megszűnik a külvilág, amikor alkotok. Női alakokat festek különböző hangulatban. Nem a nő tekintetére, hanem a mozdulataira fektetem a hangsúlyt. Még 5-10 festményt szeretnék elkészíteni, hogy a kiállítási anyag teljes legyen. A Sztárban Sztár mellett ugyan nehezebb lesz a végére érnem, de ha minden jól megy, az év vége felé megrendezem a kiállítást. A zenélés mellett rátaláltam erre a csodára is, ami nagyon boldoggá tesz„ – fejezte be Szilvi.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?