SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nézd meg: Ennyit fogyott két hónap alatt Zimány Linda

Míg sokan attól tartanak, hogy a bezártság alatt felszednek néhány kilót, addig Zimány Linda se perc alatt lefogyott. A modellből lett jogász, a Ripost-nak elárulta, hogy sikerült 5 kilót ledobnia.
  • Szerző: angie

Zimány Linda soha nem koplalt, sőt imád enni, ám a karanténban nem törnek rá falási rohamok. Linda lassan két hónapja kiskutyája társaságában tölti a mindennapokat, ez idő alatt pedig nem csak lefogyott, de hatalmas felfedezésre jutott. Egy trükköt is kitalált, hogyan telhetnek sokkal gyorsabban a napok a bezártságban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Zimány Linda

Linda a -nak elmesélte, hogyan telik egy napja a lakása fogságában, és a fogyása titkát is elárulta.

„Rájöttem, hogy csak társaságban tudok jókat enni. Amikor a barátaimmal elmegyünk a Balatonra, vagy a tengerpartra, azonnal előkerül egy kis fagylalt, grillezzünk, beindul a sütés-főzés. Most viszont egyedül vagyok és bár főzök magamra, valahogy vannak napok amikor azt veszem észre, alig ettem valamit. Persze ez nem épp a legjobb, egészség szempontjából, de igyekszem odafigyelni. A glutén és laktóz érzékenységem miatt nagyon oda kell figyelnem magamra. Szerencsére időben elmentem az orvoshoz, aki megállapította, hogy az érzékenységem miatt voltam korábban sokszor rosszul: kipattogzott a bőröm, bevizesedett a testem. Amióta tudom, hogy milyen ételeket ehetek, a súlyom sem ingadozik” – árulta el Linda, aki egy speciális diétának köszönhetően fogyott látványosan az utóbbi időben, de az elmúlt hetek még arra is rátettek egy lapáttal.

Az internetre posztolt képei magukért beszélnek, szó mi szó, így is nagyon csinos. „Tavaly május óta összesen 15 kilót fogytam, ebből ötöt a karanténban eltöltött két hónapban adtam le. Senki ne gondolja, hogy koplalok, mert erről szó sincs, csupán hiányzik a társaság, akikkel a jó hangulat mellett az étvágyam is megjön” – árulta el Zimány Linda, aki egyébként a napi rutinján is változtatott a korábbihoz képest, de úgy fest, bejött neki, csak úgy peregnek a napok a karanténban.

Fotó: Zimány Linda

„Rájöttem, hogy esténként sokkal jobban fog az agyam és olyankor minden csendes. Mostanság éjszaka szoktam dolgozni és tanulni is. Amit lehet online, otthoni munkavégzés mellett megoldom az éjszaka leple alatt, így nem kell reggel korán felkelnem. Amikor dél körül felébredek, jöhet a jóga, az edzés, egy kis telefonos kapcsolattartás a rokonokkal, barátokkal és máris vége a napnak. Persze a kiskutyámról se feledkezzünk meg, vele természetesen mindennap sétálunk egy kicsit” – árulta el Linda, aki olyankor is szigorúan maszkban és kesztyűben hagyja el az otthonát.

 

 

És ezeket olvastad már?