SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nézd meg: Ilyen, amikor rossz napja van Balázs Andinak

Megesik, hogy az ember bal lábbal ébred fel, és olyankor mintha minden és mindenki összeesküdött volna ellene.
  • Szerző: Angie

Új dallal és videoklippel jelentkezett a Junkies. A Mindenkit utálok megfilmesített változata Balázs Andrea főszereplésével készült el, Závodi Marcell és Lévai Hangyássy Bence irányítása alatt. A színésznő imádta a forgatás minden pillanatát és 100%-ban azonosulni tudott a szerepével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Life TV

„A barátságunk és az isteni mondanivaló miatt vállaltam el a szerepet a klipben. A dal címe, Mindenkit utálok! Hát már ezt imádom” – kezdte derűsen Balázs Andrea, aki szerint a videó tipikus csajos helyzeteket dolgoz fel. Olyanokat, amik vele is megtörténnek az életben, így hitelesen hozta a szerepet.

„Egy lányról szól, akinek semmi nem sikerül: beveri a lábát, nem sikerül a sminkje, elkésik a melóból, csak akadályokba ütközik, de a végén nem érdekli ez az egész és bulizni kezd. Nekem is van olyan napom, amikor semmi nem sikerül. Rossz kávét főztem le, nem sikerült a sminkem, elkéstem valahonnan. Leesik, összetörik és a többi, és a többi… Ilyenkor mindig leülök és összeszedem magam, de leginkább kinevetem az ehhez hasonló helyzeteket. Humorral kezelem a dolgot, mert hiszek abban, hogy minden hepe után hupa jön, szóval holnapra úgyis elmúlik” – mesélte vidáman a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?