SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nézd meg: Lajcsi trombitáját fújja Vastag Csaba

Egy hét alatt kell megtanulnia trombitálni, ez azonban rengeteg gyakorlással és nagy hangzavarral jár.
  • Szerző: angie

Már csak öt napja van, hogy megtanuljon trombitán játszani Vastag Csaba. Louis Armstrong bőrébe bújik vasárnap este a Sztárban Sztár színpadán, de azt még nem tudja, hogy fogja hitelesen alakítani a legendát. Igen összetett feladatot kell teljesítenie: a tökéletes hangutánzás mellett, trombitálnia is kell.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mindez okoz némi fejtörést, de így is szerencsésnek mondhatja magát, hiszen Galambos Lajcsi , a legismertebb hazai trombitás segítségére van a felkészülésben.

„Egész nap gyakorlom, hogy legalább meg tudjam fújni a hangszert. Az első próbán hihetetlen meglepetésben volt részem. Lajcsi látogatott meg és kölcsönadta az egyik trombitáját. Igyekezett megtanítani mindenre, amire ilyen rövid idő alatt lehetséges. Egész héten gyakorolni fogok, így talán elsajátítom a trombitálásnak azt a szintjét, amivel kevésbé csinálok hülyét magamból vasárnap a Sztárban Sztárban” – mondta viccesen Vastag Csaba, aki mint mindig, komolyan veszi a feladatot, így a hangzavar miatt, előre elnézést kért a körülötte élőktől.

Fotó: TV2 / TV2

„Nagyon nehéz ezen a hangszeren játszani. Mindent a száddal irányítasz rajta. Otthonra egy kisebb trombitát kaptam Lajcsitól, mert azt magammal vihetem a tusolóba. De az autóban, vagy bárhol gyakorolhatok rajta a szomszédság nagy örömére. Amstrong egyébként egy nagyon különleges technikával játszott a hangszerén, szóval fel kell kötnöm a gatyámat. Persze olyan úgy sem lesz mint az eredeti, de mindent megteszek, hogy legalább megközelítse azt. Ehhez viszont megállás nélkül gyakorolnom kell, ezzel őrületbe kergetve a szomszédokat” – tudtuk meg az énekestől.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?