SZTÁRDZSÚSZ

Ezt tette a szakítás után Zsidró Tamás

Senki nem gondolta, hogy egyszer külön folytatják. Látszólag irigylésreméltó kapcsolatuk volt.
  • Szerző:

A hétvégén robbant a hír, szakított az álompár. Dobó Kata és a sztárfodrász három éve alkotott egy párt, úgy tűnt, minden rendben közöttük.

Fotó: Szabolcs László

A látszat azonban néha csal, esetükben is ez történt. Kihűlt a szerelem, A Bors szerint, titokban és barátságban váltak el egymástól, nincs harag közöttük.

Dobó Kata és Zsidró Tamás hosszú ideje ismerték már egymást, mielőtt összejöttek. A színésznő és a mesterfodrász sokáig ugyanabba a társaságba jártak, de jó ideig fel sem merült bennük, hogy ennél komolyabb kapcsolat is lehet majd köztük. Sőt, sokáig ki nem állhatták egymást, annyira különbözőek voltak – erről maga a színésznő beszélt korábban a Nőcomment egyik adásában.

Hogy pontosan mi változott meg a kapcsolatukban, ami a szakításhoz vezetett, arról egyelőre nem beszélnek. A közösségi oldalaik tanulsága szerint, nyár vége felé történhetett valami. Egyre keve­seb­bet mutatkoztak együtt és igencsak megritkultak a közös fo­tók is. A közösségi oldalak gyakran nagyon beszédesek tudnak lenni, talán az sem véletlen, hogy Zsidró Tamás egy lángoló vörös rózsáról posztolt képet a minap. Ez jelképezheti a szerelmük elmúlását, vagy a fájdalmat, amit a fodrász érez.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?