SZTÁRDZSÚSZ

Ezt üzente Stohl András fiatal kollégájának

Veszélyes dologra vállalkozott a fiatal színész, Buci azonban bátorítja!

Tinédzserkori álmát készül valóra váltani Bács Péter, a Határ úti hősként emlegetett, fiatal színész. A 27 éves művész meghívást kapott, hogy vegyen részt az idei Nemzeti Vágta jótékonysági celebfutamában, és bár 4-5 éve lovagol, pontosan tudja, hogy minden megtörténhet a Hősök terén.

"Ez egy gyilkos pálya, tudom. Nem is örül mindenki a környezetemben felhőtlenül annak, hogy elvállaltam. Mindenki figyelmeztetett arra, hogy mennyire veszélyes dolog. A kedvesem első kérdése is az volt, hogy normális vagyok-e, nagyon félt, jobban örülne, ha nemet mondtam volna, főleg, hogy nem vagyok profi lovas"

- kezdte a Blikknek Bács, akit többek között a rutinos versenyzőnek számító Stohl András is ellátott néhány tanáccsal.

"A legfontosabb, hogy vigyázzon magára, a lovára és versenytársaira. Törekedjen arra, hogy a legjobban kapja el a rajtot, aztán maradjon a fal mellett, és utána pedig ahogy a csövön kifér! Azt tanácsolom neki, hogy próbálja meg minden percét kiélvezni, mert ez élete egyik legmeghatározóbb élménye lesz"

- magyarázta Buci, aki idén ugyan nem indul, de 2009-ben elsőként vágtatott be a célba, tavaly pedig leszakadt kengyellel is második lett.

Bács egyébként már meg is kezdte a felkészülést. Lovával, Mokkával majdnem mindennap edz a szeptember 16-ai megmérettetésre.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?