SZTÁRDZSÚSZ

Ezt üzenték kollégái a koronavírussal küzdő TV2-es időjósnak

Barta Sylvia három héttel ezelőtt vonult házi karanténba, amikor észlelte a koronavírus lehetséges tüneteit.
  • Szerző: BDF

A TV2-es kollégákat sokkolta a hír, miszerint a csatorna csinos időjósa, Barta Sylvia elkapta a koronavírust. A Tények műsorvezetői Vitányi Judit, Szebeni István és Takács Bence Ervin is együttérzésükről biztosították Sylviát. Visszavárják a stúdióba. „Veled vagyunk. Gyógyulj, pihenj, sok szeretettel várunk vissza, és a nézők is” – üzenték kollégájuknak az Instagramon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sylvia egyébként több száz biztató üzenetet kapott a követőitől, ami rengeteg erőt ad neki a küzdéshez. „Csodálatos érzés ennyi jókívánságot olvasni. Erőt ad” – írta hálásan az időjós.

Fotó: Instagram

A tévés kálváriájáról először a Bors számolt be, majd az Instagramon adott ismét hírt magáról. Bejegyzésében részletesen beszámolt az állapotáról. Továbbá kiderült, hogy már három hete házi karanténba vonult, amikor észlelte a vírus több lehetséges tünetét: izomgyengeséget, lázat, köhögést, valamint a szag- és ízérzékelés elvesztését.
„A mintavételt az Országos Mentőszolgálat végezte. Közben egyre jobban köhögtem, égett a mellkasom és újra belázasodtam! Néhány nap elteltével megérkezett a hír, hogy a koronavírus teszt eredménye pozitív! Nagyon nehéz volt a két kislányomnak elmondani, hogy egy bizonytalan kimenetű, ismeretlen betegséggel küzd az anyukájuk” – írta meg követőinek az időjós, aki hozzátette, felkészült a legrosszabbra, már kórházi csomagja is össze van készítve, ha esetleg romlana az állapota.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?