SZTÁRDZSÚSZ

Ezzel szórakoztatta a férjét Weisz Fanni a karanténban

A modellnek szemmel láthatóan kiváló ritmusérzéke van és remekül mozog.
  • Szerző: Ripost

Weisz Fanninak igazán jó érzéke van a tánchoz, jóllehet siketként nem egyszerű a dolga, mégis, szerelme szerint lenyűgöző, ahogy ropja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Néha felkapja a kutyust és vele ropja. Weisz Fanni Instragram

„A feleségem nagyon vidám természet. Sokat szoktunk otthon bohóckodni, nevetgélni, táncikálni, s meg kell hogy mondjam, Fanni a siketsége ellenére is nagyon tudja rázni. Igaz, a zenét nem hallja, de ha hangosan szól és megérzi a basszust, akkor annak az ütemére mozog. Ha azonban halkabb a zene, akkor a körülötte lévőket nézi, az ő mozgásukat figyeli, azt próbálja levenni” – mondta a Borsnak Weisz Fanni férje, Péter.

Hozzátette: ők örökmozgó páros, szeretnek bulizni járni, de legfőképp a barátaikkal lenni, játszani, beszélgetni. A vírus miatt azonban ez most nem lehetséges, így őket is megviseli a bezártság.

„Feltaláltuk magunkat, főzőcskéztünk, filmeztünk és rengeteget hülyéskedtünk. Sok újdonságot nem hozott a kapcsolatunkba a karantén, mi eddig is szinte minden időnket együtt töltöttük, és ezután sem fogunk másképp tenni. Nem sikerült megunnunk egymást” – zárja mosolyogva a lapnak Péter.

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?