SZTÁRDZSÚSZ

Fecsó most tényleg kicsinálta a kedvesét

Kamerák előtt fakadt sírva a Love Bistro Vivije.b Fecsó barátnőjénél azért szakadt el a cérna, mert kedvesének semmi sem volt jó, amit csinált.
  • Szerző:

Szegedi Fecsó és Kiss Vivien kapcsolatát alaposan próbára tette a TV2 páros gasztro-realityje, amelyben szinte minden adásban hajba kaptak. Az üzletember szerint azonban ezek kivételes alkalmak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

– Sokszor összekaptunk Vivivel a forgatások alatt, hisz feszített volt a tempó, mind a ketten bizonyítani szerettünk volna, az elképzeléseink azonban nem mindig egyeztek – kezdi a Borsnak Fecsó, akinek párja a Love Bistro ma esti adásában olyannyira besokall, hogy elsírja magát.

– Vivi érzékeny típus, hamar a szívére veszi a dolgokat, mi pedig elég sokat veszekedtünk az utóbbi időben. Egyébként ez egyáltalán nem jellemző ránk, jól megvagyunk, de a verseny során mind a ketten feszültebbek voltunk, és már egy rossz nézés is elég volt ahhoz, hogy hajba kapjunk – magyarázza az üzletember, aki azonban jól tudja: nem könnyű vele együtt élni.

– Elég önfejű és makacs vagyok. Azt csinálom, amihez kedvem van, és nem szeretem, amikor valaki keresztbe akarja húzni a számításaimat. Az alkalmazkodás nem az erősségem, de szerencsére Vivivel eléggé egy húron pendülünk, úgyhogy nagy az egyetértés közöttünk – taglalja Fecsó, aki bár még nem bútorozott össze a párjával, de úgy gondolja, az elmúlt fél évben így is eléggé kiismerte a vá­lasztottját.

– Nagyon gyakorlatias, két lábbal áll a földön, és egyáltalán nincs elszállva magától. Sokan beképzelt, egyszerű lánynak gondolják, pedig én mondom: nem az! Egyelőre ingázunk Szombathely és Budapest között, s hetente egy-két napot töltünk együtt. Az összeköltözés még várat magára, fiatal a kapcsolatunk egy ilyen nagy lépéshez, de őszintén szólva én a későbbiekben sem szeretném feladni a budapesti életemet. Az lenne az ideális, ha ő jönne Pestre, ez azonban a jövő zenéje.

Nem szeretnék semmit sem elkiabálni, egyelőre mind a kettőnknek kényelmes ez a felállás, ráadásul Vivi nem is csesztet meg féltékenyke­dik, ami kész felüdülés a számomra.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?