SZTÁRDZSÚSZ

Fedetlen keblek, formás popsik, buliztak a sztárok a Balaton Soundon

A héten a Balaton Soundon partizott a legtöbb celeb. Mutatjuk képekben, kinek milyen forróra sikeredett a party.
  • Szerző: Ripost

Ahogy azt az elmúlt évek alatt megszokhattuk, idén is voltak szexi, néha már túl merész szerelések, lángoló szerelmek, de volt, aki csak megszokásból látogatott el a Balaton partjára.

Iszak Eszter feneke fény volt az éjszakában

A műsorvezető sokakat megdöbbentett merész szerelésével. Iszak Eszter nem hagyott túl sokat a fantáziának, szinte pucéran szórakozott ismerőse társaságában. Néhány napja derült ki, hogy a csinos tévés és Dobrády Ákos ismét egy párt alkotnak, ám a hétvégén a zenész távolmaradt.

Kulcsár Edina elfelejtett fotózni, annyira élvezte a bulit.

A csinos modell kedvesével látogatott el az eseményre. Ahogy Edina Facebook posztjából kiderült, a szerelmesek olyannyira belevetették magukat a szórakozásba, hogy az első nap elfelejtettek fényképeket készíteni az élményeikről. Kulcsár Edina „mulasztása” miatt elnézést kért Facebook-oldalán követőitől, és megígérte, hogy a fesztivál utolsó napjain készült képeket hamarosan megosztja velük.

Tücsi kebleivel tarolt

Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi sem maradhat ki a jóból. Ahogy tőle már megszokhattuk, idén is elég merész szettben mutatta meg magát, alig fedett kebleivel pedig jócskán magára vonta az erősebb nem figyelmét. A Sláger TV műsorvezetőjének elképesztő alakja van, és ezt nem rest mutogatni. Tücsi egyébként idén nem a barátaival, hanem a szerelmével, a profi jégkorongozó Sofron Istvánnal bulizott.

Csonka András és Fluor Tomi együtt bulizott

Csonka András örök fiatal, így ha buli van, neki ott a helye! Persze a színész nem szokott „rosszalkodni”, önmagától van mindig jókedve, de biztosan dobott a hangulatán Fluor Tomi társasága is. A rapper nagy dumás hírében áll és a humora is jó, így hát az ütemes zene mellett is garantált volt számukra a vidámság.

Risztov Éva lazára vette a figurát

Az úszónő nem gondolkodott sokat a partiszettjén, felkapott egy farmert és egy pólót, majd vidáman ropta a ritmusos zenére. Risztov Éva a sport miatt nagyon szabálykövető ember, így csak ritkán látni ennyire felszabadultnak.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?