Létrehozva: 2022.01.25.

Csúnyán kikosarazták a TV2 fiatal milliomosát

Fehér Holló élete igencsak mozgalmasan alakul, mióta megnyerte a Farm VIP második szériáját és persze a vele járó 12 millió forintot.

Fehér Holló neve egy csapásra országosan ismert lett, miután tavaly heteken át küzdött a Farm VIP második szériájában, amit végül meg is nyert. A fiatal zenei producer 12 millió forinttal tért haza a TV2 kalandreality-jéből és ez az összeg hatalmasat lendített a jövőjén, hiszen az álmaiba fektette be a kisebb vagyon nagy részét.

Fotó: TV2

Fehér Hollóval a LifeTV Ébredj velünk! című műsorának felvételén futottunk össze, ahol elmesélte, hogyan is alakult az élete a Farm VIP óta.

„Valójában akkor tudatosult bennem, hogy mekkora összeget is nyertem, amikor az utolsó adás utáni napon megkeresett egy ismerősöm és kölcsönkért tőlem. Egyébként nem olyan valaki volt, aki csak úgy felbukkant a semmiből és valóban nagy szüksége is volt a pénzre, szóval ezt nem mint negatív példa említem. A nyereménynek egyébként is jó helye lett. Tudtam segíteni a családomnak is, és persze a nagy részét beforgattam a saját stúdiómba. Új felszereléseket vettem, gyakorlatilag lecseréltem a komplett rendszert. Emellett pedig szervezem a zenekarom fesztiválfellépéseit. Most lett lehetőségünk arra, hogy hangszereket vásároljunk és futja arra is, hogy finanszírozzuk az utazgatásokat is, ha mondjuk vidékre hívnak minket egy nem fizetős, de presztízs bulira” - kezdte a Ripost-nak Fehér Holló, aki idő közben csatlakozott egy másik zenekarhoz is.

Fotó: TV2

„A Rock Sziget Fesztiválon találkoztam a No Last Page zenekar tagjaival, akikkel hamar megtaláltuk a közös hangot. Később készítettünk egy közös dalt is. A srácok éppen arculatváltásra készültek és megkérdezték, hogy lenne-e kedvem csatlakozni hozzájuk. Mivel izgalmasnak találom azt a zenei világot, amit képviselnek, igent mondtam és elkezdtük a közös munkát. Trap metal produkciót fogunk gyártani, ami hiánypótló lesz Magyarországon” - magyarázta a fiatal zenei producer, aki elárulta azt is, hogy magánéleti változás küszöbén áll. Holló szingliként költözött be a farmra és legnagyobb bánatára szingliként is távozott, hiszen nem sikerült meghódítania Buzás Dóri szívét, de most jó úton halad egy kapcsolat felé.

„Hogy őszinte legyek nem teljesen úgy alakultak a dolgok ahogyan azt én elképzeltem. Arra számítottam, hogy a hirtelen jött komolyabb ismertségnek köszönhetően majd könnyebb lesz az ismerkedés, de mindjárt az első kísérletem csúfos kudarcba fulladt. Pontosabban egy mondattal lekoptatott egy lány, aki megtetszett. Randira hívtam, ő pedig közölte, hogy nem találkozik velem, mert azt hinném, hogy csak azért mondott igent, mert megnyertem a Farm VIP-et. Egyébként úgy tűnik, hogy most jó úton haladok egy lánnyal. Egyelőre találkozgatunk és majd meglátjuk hová jutunk...” - fogalmazott titokzatosan Fehér Holló.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rejtélyes betegségben szenved az NBA egyik legnagyobb sztárja

origo.hu

Háborús üzenetet küldött Oroszország Amerikának

borsonline.hu

Fekete péntek: meghalt a legendás rockzenekar utolsó nagyágyúja

hirtv.hu

Ilaria Salis újabb nyílt levelet írt magyarországi börtönéből

metropol.hu

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

mandiner.hu

Elképesztő arcátlanság: hűségesküt követel a felvonuló pártoktól a Budapest Pride

origo.hu

G.w.M hatalmas titkot árult el születendő kisfiáról

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Young G Béci új eszközt vetett be családja védelmére

SZTÁRDZSÚSZ

"Háromszor sírtam" – Till Attila visszatért, lett egy új testvére

SZTÁRDZSÚSZ

"Sokat fogytál" - Ördög Nóra bikinis képe felrobbantotta a netet!

SZTÁRDZSÚSZ

Olajos popsijával tarol Exatlon Hungary bombázója – Íme a nap legforróbb videója!