SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő, mit üzent Fekete Dávid egyik károsultjának az előzetesből

A 100 millió forintot meghaladó csalás és sikkasztás gyanúja miatt letartóztatásba helyezett egykori megasztáros a körülményekhez képest szinte luxusban él a rácsok mögött.
  • Szerző: Ripost

Hamarosan letelik a 30 napos letartóztatása Fekete Dávidnak, s döntenek a sorsáról. A Blikk értesülése szerint semmiben nem szenved hiányt, a barátai még pénzt is próbálnak küldeni neki. Minden hírről értesül, sőt még arra is lehetősége van, hogy üzeneteket küldjön a károsultaknak. Ezt meg is tette: bocsánatot kért egy áldozatától, akit tízmilliókkal vert át.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Nagyon jó dolga van odabent! Tévézhet és telefonálhat is. A híradókban mindent lát, hogy a médiában mi jelenik meg az ügyéről. Persze ami nem megy le a tévében, arról is informálják” – árulta el az egyik neve elhallgatását kérő károsult, aki úgy tudja, Dávid üzenget is az előzetesből.

„Két kapcsolattartója van, a féltestvére mellett anyukáját hívhatja fel. Úgy tudom, rajta keresztül üzent az egyik érintettnek, aki a tévében nyilatkozott. Azt kérte, bocsásson meg neki, és reméli, kint találkoznak majd. Úgy tűnik, Dávid elég bizakodó, a szabadulásban reménykedik, ráadásul a madarak is azt csiripelik, annak ellenére, hogy börtönben csücsül, egész jó kedve van” – tette hozzá az informátor, aki kétli, hogy az illető beéri a bocsánatkéréssel.

És ezeket olvastad már?