SZTÁRDZSÚSZ

Felegyenesedni sem tudott a fájdalomtól Péter Szabó Szilvia

A gyönyörű énekesnő nehéz hónapokat tudhat maga mögött. Egyre súlyosbodó tünetei miatt orvoshoz fordult.
  • Szerző: BDF

Folyamatos rosszullétek gyötörték esti étkezései után Péter Szabó Szilviát! A gyönyörű énekesnő egy ideig nem tulajdonított nagy jelentőséget a tüneteknek, ám amikor fájó gyomra miatt szinte már felegyenesedni sem tudott, orvoshoz fordult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Többnyire esti étkezések után elkezdett borzasztóan fájni a gyomrom. Sokszor már annyira, hogy alig tudtam felegyenesedni. Ezt mindig ráfogtam valamire, például, hogy sokat idegeskedem, vagy sokat ültem a turnébuszban. Aztán hébe-hóba már komolyabb tünetek is voltak” – mondta el a -nak az énekesnő, aki átfogó vérvizsgálaton esett át.

Fotó: Ripost

„Tavaly, az év végén elkezdtem akupunktúrás kezelésekre járni. Februárban jöttek meg a véreredmények, amit az ottani orvos kért. Átfogó vérvizsgálat volt, de az összevissza jelentkező tünetek miatt még mindig nem egyértelmű, mire vagyok allergiás. A gluténra és a laktózra a napokban vették le a vért, ezeknek még várjuk az eredményeit” – tette hozzá Szilvi, aki elárulta, hogy a világjárvány miatt nehéz helyzetbe került, ugyanis tolódtak a további vizsgálatok.

„Teljes volt a káosz a fejemben! Mit ehetek és mit nem? Az internetről próbáltam tájékozódni. Az enyhítések után rögtön felkerestem egy kiváló endokrinológust és a dietetikusommal is napi kapcsolatban vagyok. Szinte már többet beszélek vele, mint anyukámmal” – magyarázta az énekesnő, akinek most egy 170 grammos gluténmentes szénhidrát diéta mellett egy nullás hisztamin diétát kell követnie.

„Aki benne van, tudja, hogy ez a fényevéssel egyenlő. De annak nagyon örülök, hogy a hisztamin intoleranciám miatt előforduló fulladás a diétának köszönhetően már sokat javult. Elindultam az úton, de egy hosszú folyamat előtt állok, amíg kialakul egy olyan egyénre szabott étrend, ami valóban jó és hatásos. Nem könnyű, de úgy érzem, jó úton haladok„ - zárta Szilvi.

Azt tanácsolja a hasonló cipőben járóknak, hogy merjenek segítséget kérni, és minél előbb vizsgáltassák ki magukat, hogy a későbbiekben ne legyen még nagyobb a baj.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?