SZTÁRDZSÚSZ

Félelem a vírustól: komoly döntést hozott a magyar műsorvezető

Nem kockáztathat, komoly döntést kellett meghoznia.
  • Szerző: Ripost

Tatár Csilla második gyermekével várandós, így még jobban oda kell figyelnie magára és egészségére. Mint mindenki más, ő is megpróbál védekezni a koronavírus ellen:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Én minden nyilvános szereplésemet, tv-s interjúkat, podcast felvételeket, díjátadókat, lemondtam. Eddig is lelkes rajongója voltam az online bevásárlásnak, most még a kórházi szülőcsomagot, a kávékapszuláimat, a gyümölcsöket, zöldségeket... Szóval kb. mindent, a neten rendeltem meg, így jó messzire el tudom kerülni a bevásárlóközpontokat. A hétvégi szállodai kiruccanásunkat – amire egyébként december óta készültünk a férjemmel, ugyanis valószínűleg ez lett volna az utolsó kettesben eltöltött hétvégénk az idén – lemondtuk. Nincs játszóház, nem járok edzőterembe, van viszont helyette játszótér a szabadlevegőn. Szerencsére a munkáim nagy része ebben a fázisban – vágások, utómunkálatok – itthonról elvégezhetőek„ – írja Tatár Csilla Instagram-posztjában, hozzátéve, hogy nem pánikol, és nem is tankolt fel tartós élelmiszerekből.

Ha már influálás és véleményvezérség.., elég furcsa lenne, hogy ha pont ebben a helyzetben egyetlen poszt, megjegyzés vagy megosztás sem szólna arról az oldalamon, amit most a koronavírus a világgal és az emberekkel művel..nem a tutit szeretném megmondani most sem, mert nem látok bele más ember életébe, nem ismerem a lehetőségeit vagy a kötelességeit. Ebben a helyzetben is csak azt tudom elmondani, hogy én mit teszek, én hogyan csinálom és mit gondolok...ami óráról, órára nálam is változik. Én minden nyilvános szereplésemet, tv-s interjúkat, podcast felvételeket, díjátadókat, lemondtam. Eddig is lelkes rajongója voltam az online bevásárlásnak, most még a kórházi szülőcsomagot, a kávékapszuláimat, a gyümölcsöket, zöldségeket...szval kb. mindent, a neten rendeltem meg, így jó messzire el tudom kerülni a bevásárlóközpontokat. A hétvégi szállodai kiruccanásunkat -amire egyébként december óta készültünk a férjemmel, ugyanis valószínűleg ez lett volna az utolsó kettesben eltötött hétvégénk az idén😊🙈- lemondtuk. Nincs játszóház, nem járok edzőterembe, van viszont helyette játszótér a szabadlevegőn. Szerencsére a munkáim nagy része ebben a fázisban - vágások, utómunkálatok - itthonról elvégezhetőek. Nem tankoltam fel lisztből, rizsből, tartósélelmiszerekből, mert nem pánikolok, pusztán próbálok felelősségteljes lenni ebben a helyzetben. És igen, a férjem eljár dolgozni és Milán is jár még oviba. (mondjuk nem tudom mi lehet a kis fejében, de múlt héten, mielőtt kivett egy csokit Olivér barátja táskájából megkérdezte tőle, hogy be van-e oltva?🙈) Én pedig 8 hónapos terhes vagyok és élnek körülöttem idősebb emberek is..szval szerintem ebben a helyzetben (is), igenis számítanak az egyéni döntések.🙋‍♀️ Nem kell megvárni, hogy nálunk is nagyobb baj legyen, azon röhögni pedig, hogy milyen hülyék mások, hogy nem élik rendesen az életüket, nem járnak shoppingolni, meg szórakozni ebben a helyzetben... szerintem kifejezetten kínos. #csakegykisfegyelemkell #nepánikolj #csakegyideigkellenemásképpenélni #hogynelegyennagyobbbaj #másraisgondoljnecsakmagadra #koronavírus

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?