SZTÁRDZSÚSZ

Felháborító, amit Korda Györgyről terjesztenek: így reagált az énekes

Súlyos hitelrontás áldozata lett Korda György, kikerült ugyanis az egyik lájkvadász oldalra egy vele készült álinterjú. Ezzel kapcsolatban kerestük meg a táncdalénekest, akit felháborítottak a történtek. Azt mondja, gondolkozás nélkül átadná a rendőrségnek a kamuportál vezetőit és a cikk minden egyes szavát kikéri magának.
  • Szerző: BDF

Ma már szinte nem telik el úgy egy hét, hogy ismeretlen lenyomozhatatlan weboldalak ne próbálnának meg visszaélni ismert, köztiszteletben álló emberek nevével. A velük készült kamuinterjúkat főleg politikai céllal írják, hogy lejárassák a kormány tagjait. Korábban megtették már ezt Törőcsik Marival és Szikora Róberttel is, most pedig Korda György került sorra, akinek a nevét szintén erre használták fel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

A kamuportál szerint a 80 éves művész könnyek között vallott a jelenlegi politikai helyzetről. Olyan kijelentéseket adtak a szájába, mint: „Bárcsak ne Orbán Viktor lenne az ország vezetője”, vagy „Az, amit az utóbbi nyolc-tíz évben csinál, förtelmes”. Mindezt azzal zárva: „Azt sem bánom, ha börtönbe kerülök ezért a nyilatkozatomért.”

Az álhírekkel kapcsolatban megkerestük Korda Györgyöt, aki először nem hitt a fülének, amikor részletesen felolvastuk neki a neten megjelent állítólagos nyilatkozatot. A legendás énekes rögtön leszögezte, hogy az írás minden egyes szava hazugság, amivel súlyos hitelrontást követtek el a szerzők.

„Ez rendőrségi ügy” – kiáltott a táncdalénekes. „Ilyet álmomban sem mondanék, még akkor sem, ha kényszerítenének! Gondoljanak csak bele, miért mondanék bármi rosszat arról a magyar kormányról, amely szeret, kitüntet és megjutalmaz a munkásságom miatt? Kérem szépen, micsoda disznóság ez?! - folytatta dühösen az énekes.

A napilap keddi számában a további részletekről is olvashatsz! Keresd az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?