SZTÁRDZSÚSZ

Drámai fordulat: halálos fenyegetésekkel bombázzák Lajcsit és családját

Durva fenyegetéssekkel kezdték bombázni a mulatós zenészt. Nem érzi magát biztonságban a közelmúltban történtek miatt.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, Galambos Lajos az utolsó hét évben kemény megpróbáltatásokon esett át. Minderre pedig a házassága is ráment a mulatós zenésznek. Immár Lajcsi és Bogi nem alkotnak egy párt, sőt a zenész már el is költözött otthonról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

De ezzel még állítólag nem értek véget a sorscsapásai, ugyanis a Blikk különös dologról számolt be. Információik szerint kiengedték a börtönből azt a három férfit, akik korábban 200 millió forintot követeltek Lajcsitól, hogy az ellene folyó eljárást kedvezően befolyásolják.

20210929 Life tv Frizbi Hajdu Peterrel Galambos Lagzi Lajcsi Lajos KB Metropol

Akkoriban a trombitás nem ment bele a kétes üzletbe, sőt lebuktatta zsarolóit. Állítólag emiatt fenyegető üzeneteket is kapott. Mindennek fényében nem csoda, ha Lajcsi nem érzi teljes biztonságban magát.

„Nagyon meglepődtem. Nem tudom, ez mit jelenthet, talán hamarosan vádemelésre kerül a sor, elképzelésem sincs. Már egyeztettem a Nemzeti Védelmi Szolgálattal, amellyel korábban a nyomozás során is együttműködtem, és kértem egy személyes találkozót” – kezdte a Blikknek Lajcsi.

Korábban is lehetősége lett volna tanúvédelmet kérnie, de akkor a családjával megbeszélve közösen úgy határoztak, hogy nincs rá szükségük. Ám az új fejlemények miatt a zenész úgy nyilatkozott, fokozott óvatossággal fogja élni a mindennapjait.

Lajcsi egyelőre nem tudja, indult-e nyomozás az ügyben, illetve ki küldte az sms-eket, ahogyan azt sem, a csalók elleni eljárás hol tart. Ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián a csalók lebuktatása után több fenyegető sms-t is kapott, amely őt, a családját és az ügyfelét is érintette.

„Tévé- és sajtó nyilatkozás nincs, szét lesztek b*szva Lajcsival. G*ci, kaptok a pofátokra is! Lajcsit figyeljük, ráb*szik, meg te is doktor. Lajcsi mondja majd a szembesítéskor, hogy ő akarta az egészet” – állt az egyik üzenetben.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?