SZTÁRDZSÚSZ

Nagy a baj? Zokogásban tört ki az Exatlon sztárja

A Kihívók versenyzője, Ferenc Vivi elsírta magát a pálya mellett. Elmondta, miért potyogtak a könnyei.
  • Szerző: ripost

Továbbra sincs jó passzban a Kihívók versenyzője, Ferenc Vivi, ami nagyban befolyásolja az egyéni teljesítményét, és ezáltal a csapatét is. A Kőnig Anna által kezdeményezett csapatgyűlésen ez a probléma is szóba került, és a kihívók őszintén elmondták véleményüket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Általában igyekszem a többiek tanácsait megfogadni, hiszen ők másképp látják a szitut, és építő jelleggel osztják meg velem a meglátásaikat. Persze nem mindig egyszerű ezeket a gyakorlatba is átültetni” – kezdte Vivi, aki mint mondta, igykeszik megfogadni társai tanácsát, mégis sírásban tört ki a beszélgetés után.

Ferenc Vivi elsírta magát a pályán

Ferenc Vivi elsírta magát a pályán (Fotó: TV2)

„Nem jó érzéssel tölt el a sorozatos vereség, pláne, amikor simán meg tudnék szerezni egy pontot, és mégsem sikerül. Ilyenkor nem tudom, hogy mi lehetett baj, és ez negatívan csapódik le bennem” – fogalmazott a kihívó, aki tudja, muszáj felszívnia magát, és inkább a pozitívumokra koncentrálnia, hiszen lassan a végéhez közeledik a verseny, és szeretne a lehető legtovább bennmaradni. Persze tudja, idővel elkerülhetetlen lesz, hogy párbajozzon.

„Hatalmas személyes sikernek érzem, hogy még mindig itt lehetek. Nem tudtam, hogy milyen teljesítményre számíthatok magamtól, de nagyon izgatott vagyok. Ha párbajoznom kell, akkor kiállok és beleadok mindent. Nyilván idővel elkerülhetetlen lesz, pláne, hogy most is lány hét van„ – tette még hozzá.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?