„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER
Létrehozva: 2019.08.01.

Férje szeretője mentette meg Soma Mamagésa házasságát

Soma Mamagésa sokak számára megosztó személyiségnek számít.

Soma Mamagésa egy buja, a spiritualitásra nyitott alkotó ember, aki belátja, hálás lehet a férjének, hogy több mint húsz éve képes alkalmazkodni a néha igen csak furcsa szeszélyeinek.

Soma nem mindennapi dolgokkal foglalatoskodik, ahogy gondolkodás módja is eltérő a nagy átlagtól. Az elmúlt néhány évben a csoportos méhtisztító szertartásaival hívta fel magára figyelmet. Az egyik ilyen átszellemült eseményen történt meg, hogy Soma megvilágosodott.

"Amióta elkezdem a csoportos méhtisztító szertartásokat, mélyülő monogámiában vagyok. Ez azt jelenti, hogy hatodik éve még gondolatban is csak a férjemmel vagyok, ami egy nagyon izgalmas kaland számomra. Bevallom, az első néhány év után, miután meglettek a gyerekek én elkezdem kikacsintgatni. Több futókalandom is volt a kapcsolatom mellett” – árulta el Soma, aki kezdetben titkolózott a férje előtt.

"Az elején el kellett mennem egészen Amerikáig, hogy meg tudjam tenni, hiszen van egy olyan mondás: „Ha olyan messze vagy, hogy azt sem tudod, hol vagy, az olyan mintha meg sem történt volna". Persze tudjuk, hogy ez nem így van! Az első alkalom után lelkiismeret-furdalásom volt, de ha kinyílik egy kapu, az ember könnyebben tud ki-be járni rajta. A férjem kellőképpen ismert és elképesztően nagyvonalú és bölcs ember volt. Annyira szeretett, hogy csak arra kért, ne mondjam el a részleteket. Nyilván érezte és tudta, hogy mi történik. Egy darabig nagyon fájt neki aztán mondjuk úgy, hogy elvesztette az érzékenységét a sebezhetőségét.  Csak gyűlt a kontómra a sok fájdalomokozás” – emlékezett vissza az ujegyensuly.hu-nak adott interjújában az énekesnő, aki akkoriban a bűntudat miatt el is akart válni.

"Egy elmélet szerint, többnyire nem az a fél akar kiszállni a kapcsolatból, akit megbántottak, hanem aki a fájdalmat okozta, mert úgy érzi, hogy túl sok kárt okozott. Nálunk is így volt, én kezdtem zilálni a kapcsolatot. Kitaláltam, hogy váljunk el. Ezután furcsa dolog történt, elkezdtem nagyon vonzónak látni és szexinek. Teljesen megváltozott a kisugárzása. Később megtudtam, hogy ennek egy másik nő volt az oka. Már együtt volt egy nála 26 évvel fiatalabb lánnyal, akivel szerelemre is lobbant. Akkor éreztem meg, hogy mennyire fontos a számomra. Emlékszem, már öt hónapja volt szerelmes ebbe a lányba, amikor kimentem a mezőre, összerogytam és zokogtam. Sírás közben azt érzetem, hogy ez még nem elég a bűnhődésből. Fájt, hogy nem ér hozzám, hogy már nem kellek, hogy másnak adja azt a figyelmet, amit korábban én kaptam. Akkor kezdtem el átérezni azt a fájdalmat, amit neki okoztam. Két év után azt mondtam, kinyitom az ajtót és nem állok a boldogsága útjába és akkor ő riadt meg, azonnal bezárta azt a másik ajtót. Ezután kellet egy év, hogy visszaálljon közöttünk a bizalom. Szerintem ez egy óriási tanítás volt. Egyetlen egyszer találkoztam azzal a lánnyal és megköszöntem neki, hogy segített kiegyenlíteni az adósságot, általa menekült meg a kapcsolatunk”

– mesélte Soma

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

Ennek a 4 csillagjegynek nagy pénz üti a markát még idén tavasszal

hirtv.hu

Már a nyolcadik vádlott is előzetes letartóztatásban van a moszkvai merénylet miatt + videó

metropol.hu

Fradista gól is kellett az európai foci csodájához

vg.hu

Valami súlyos történik az ukrán elnöki hivatalban: Zelenszkij kirúgta az egyik legfontosabb emberét

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 27.: a Halaknak kiélesednek az érzékei, a Skorpió jeleket kap

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

ripost.hu

Súlyos betegségéről beszélt a gyönyörű magyar műsorvezető: „Alig állok a lábamon és mindenem fáj”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

SZTÁRDZSÚSZ

„Ez a rész sokkal rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom” - a Kőgazdag Fiatalok sztárja a felépüléséről vallott