SZTÁRDZSÚSZ

„Bárcsak itt lennél velem, nyugodj békében angyalom” – tragikusan fiatalon vesztette éltét a TikTok sztár

Egészen elképesztő autóbaleset érte a fiatal hírességét. A szakemberek is meglepődtek a helyszínelés során.
  • Szerző: Ripost

Rochelle Hager 31 éves korában halt meg, miután vezetés közben egy egészen furcsa baleset érte.

A rendőrség szerint éppen a maine-i Farmington egyik utcáján kocsikázott nagyjából 80 km/h sebességgel, amikor a viharos szél egy hatalmas fatörzset ejtett a kocsijára.

A súlyos rönk összezúzta a kocsit, a benne ülő TikTok sztárral együtt. A rendőrség szerint a fiatal azonnal életét vesztette az ütéstől. Kenneth Charles főkapitány „tragikusnak és egyedülállónak” nevezte a balesetet, és kihangsúlyozta: „Nem tehetett semmit, hogy elkerülje a balesetet.”

Úgy tudni senki más nem ült a kocsiban Rochelle mellett. A férfinak egy partnere is volt, akivel rendszeresen készítettek közös tartalmakat a közösségi oldalaikra. Brittanie Lynn megható szavakkal emlékezett meg barátjáról – írja a The Sun.

„Nem tudok enni és aludni. Csak annyit tehetek, hogy videókat készítek, és azt kívánom, bárcsak itt lennél velem. Nyugodj békében angyalom. Nagyon szépen köszön az együttérzéseteket és hogy életben tartjátok az emlékét. Nagyra értékelek mindent és szeretem a TikTok családunk” – írta Brittanie, aki elsőként számolt be Rochelle halálának részleteiről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?