SZTÁRDZSÚSZ

Focilázban ég a sztárvilág: Képeken mutatjuk a legnagyobb celebdrukkereket!

Az egész ország egy emberként szurkolt kedden a magyar fociválogatottnak, amiből természetesen sztárjaink sem maradhattak ki. Nézd meg, ők hogyan örültek a hatalmas sikernek.
  • Szerző: MMB.

Kedd este kevés olyan magyar ember volt, aki ne ugrált volna örömében a labdarugó-válogatott csodás győzelme láttán. Sztárjaink is teljes eksztázisba kerültek a nyertes meccstől, büszkeségüket pedig az egész világgal megosztották.

A %% - a mai meccs felvezetéseként - összeszedte a legjobb képeket, a legaranyosabb fotókat, és a legviccesebb videókat az osztrákok elleni győzelem után!

A Barátok közt szereplői, Nyári Dia és Mezei Léda teljes erővel szurkoltak a csapatnak, lelkesedésüket pedig minden férfi megirigyelhetné…

Kiss Ádám nagyon izgult a fiúkért, sőt annyira hitt bennük, hogy még fogadott is a győzelmükre. És milyen jól tette!

Csobot Adél rengeteg teendője mellett szakított egy kis időt a meccsnézésre, bár fáradt, karikás szemeit még hatalmas mosolya sem tudta eltakarni.

Nádai Anikó kisfiával együtt szorított a magyar csapatnak, a győzelmet pedig egy cuki közös képpel ünnepelte.

Tóth Gabi egy testhez simuló felsőben drukkolt a válogatottnak, aki ezzel a képével rajongói szerint elnyerte a legvagányabb szurkoló címet.

Berki Krisztián Király Gábornak, a csapat kapusának gratulált a szenzációs védéshez.

Iszak Eszti elmondása szerint most vált igazán szurkolóvá.

Egy biztos, a következő, szombati mérkőzés alatt sztárjaink szeme is a képernyőkre tapad majd. Remélhetőleg azután is ezekhez hasonló, örömteli és büszke posztokat láthatunk majd tőlük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?