SZTÁRDZSÚSZ

Fogyókúraláz tört ki a sztárvilágban

Folytatódik a hazai hírességek körében tavaly elkezdődött mánia, van, aki a teljes életmódváltásra esküszik, van, aki az egészséges táplálkozásra és a kőkemény edzésre.
  • Szerző: Ripost

Akadnak azonban olyanok, akik olyan szinten viszik túlzásba a súlyledobást, hogy rajongóik már anorexiára gyanakodnak.

Tóth Vera megműttette magát

Mindig ő volt a duci lány az iskolában, sokszor sértették meg súlya miatt, ezért éveken keresztül csak bő ruhákat hordott, és nem szívesen jelent meg társaságban. Sok dologgal próbálkozott, de semmi nem vált be, amíg orvosával való konzultáció után bevállalta a gyomorszűkítő műtétet. Ezzel pár hónap alatt 45 kilót adott le, de még 15-20 a cél.

Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, most már tele vagyok önbizalommal, tetszenek a bókok. Már csak a megnyúlt bőr miatt kell plasztikáztatni, és végre teljesen összhangban leszek önmagammal. De legalább a kifogyott ruháimat el tudom ajándékozni.

 

Szögeczki Ági étrendet váltott

Felnőtt korában sosem volt még 49 kilogramm a volt valóságshow-hős, és ez még korántsem a fogyás vége. Elhagyta a cukrot, a normál lisztet és az állati tejet. A módszer bevált, pár hónap alatt tíz kilót fogyott. Ági, aki mindig önbizalomhiánnyal küszködött, most már kezdi elhinni, hogy ezzel a módszerrel megtartja alakját.

„Egy problémám van, a fogyás miatt a melleim is összeestek. Egyszer már végeztek rajtuk szépészeti beavatkozást, bár nem ezzel kelek és fekszem, de már megfordult a fejemben az implantátum beültetése.”

 

Molnár Anikó orvosi utasításra fogyott

Egyre merészebb, szexisebb fotókat posztol magáról az egykori Nagy Õ. Gond nélkül meg is teheti ezt, mert az elmúlt hónapokban sikerült több ruhaméretnyit leadnia súlyából. Elhagyta a cukrot, mert az orvosa szerint szervezete nem tudja lebontani.

Évek óta, mint egy kereszt, ül a vállamon a jo-jo effektus. Volt, hogy már szép eredményt elértem, de aztán vissza is szaladtak rám a kilók.

 

Nádai Anikón anyukája főztje sem segít

Már rajongói és édesanyja is aggódik a mindössze 45 kg-os műsorvezetőért. Anikó 70 kilót nyomott szülése után, de fél évvel később már majdnem az egész súlyfelesleget leadta.

Pedig én mindent megteszek, hogy hízzak kicsit, eszek hurkát, sonkát, szalonnát, kenyeret. Édesanyám már azt mondja, túlzásba viszem a fogyást, amikor átjön, csak főz és főz, és én meg is eszem minden finomságot, mégsem hízok.

 

 

Szorcsik H. Viktória anorexiás

Mindig is csinos, vékony alkata volt a Jóban Rosszban színésznőjének, de most már mindössze 42 kilogramm. Egy nőgyógyászati vizsgálaton tudatta vele az orvosa, hogy anorexiás.

„Sokat gondolkoztam rajta, mitől lettem beteg. Szerintem lelki okai vannak, mert kivizsgáltak, szervi bajt nem találtak. Biztos vannak még bennem gyermekkori traumák, a legjobb barátom elvesztése, és azt sem tudom feldolgozni, hogy apu sincs már. Ezeket magamban kell rendeznem."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?