SZTÁRDZSÚSZ

Folytatódik Puzsér ámokfutása: most Fásy Ádám lejáratásán a sor

Hazánk egyik legnagyobb megmondóembere nem bír magával. Naponta rúg bele országunk sztárjaiba.
  • Szerző: BDF

Úgy tűnik, Puzsér Róbert mániájává vált hazánk legnagyobb mulatós sztárjainak bemocskolása. A kritikus ugyanis napok óta megállás nélkül pocskondiázza őket a közösségi oldalán. A lavinát Zámbó Jimmy "Egy jó asszony mindent megbocsájt" című nótájának gyalázása indította el.

Puzsér legutóbbi műsorában a 10 leghitványabb magyar sláger közé sorolta a dalt. Később pedig "ízléstelen és alávaló, soviniszta, cinikus szennyirodalomként" utalt rá. Ez verte ki a biztosítékot a Zámbó családnál. Krisztián dühében bokszmeccsre hívta ki Puzsért, aki minderre csak annyit mondott, Zámbó Krisztián gyáva ember, amiért olyan embert hív ki, aki nem a "ring bajnoka".

Aki abban reménykedett, hogy a kritikusnak elég volt ennyi szidalmazás, rosszul hitte. Pár órával később ugyanis egy újabb magyar mulatóst vett a szájára, aki csak annyit tett, hogy kiállt a Király emléke mellett.

Puzsér szavaiban most sincs semmi jele a visszafogottságnak. Kritikáját a szokásos, éles stílusban fogalmazta meg.

"A sötétség erői gyülekeznek. Zámbó Krisztián után egy másik mulatós ikon, Fásy Ádám sem spórolt a személyemet érintő szitkokkal" – kezdte bejegyzésében Puzsér, aki itt nem állt meg, Fásy lányát sem kímélte.

Nem csak az ország nagy részét fertőzted meg a rossz ízléseddel, de magadból és a saját lányodból is a leghitványabb vásári mutatványt gyártottad.

 – írta, és ezúttal sem bírta ki, hogy ne rúgjon bele a Zámbókba.

"S még valami: soha ne tanítsd a Zsülikét arra, hogy egy jó asszony mindent megbocsájt,

hacsak nem szeretnéd, hogy egy életen át ütlegelje valaki, akiben szemernyi kétség sincs afelől, hogy ő a király!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?