SZTÁRDZSÚSZ

Fordulat! Szubintenzív osztályra került Kulka János!

Kulka Jánost éppen két hete szállították kórházba, miután otthonában agyi infarktust kapott. Azóta számtalan ellentmondásos hír jelent meg állapotáról. Most megérkezett az első igazán jó.
  • Szerző: Buster

A Bors úgy értesült, hogy Kulka János a körülményekhez képest jól van, és már nem szorul intenzív ellátásra sem. Állapota, ha lassan is, de folyamatosan javul, és már egyre több szót képes kimondani.

A színész kifejezetten jókedvű, mosolygós és mindenkivel kedves. Vagyis igazán jó beteg. Egy alkalommal még egy rövidke tréfára is futotta erejéből. Amikor egy nővér benézett hozzá és elhúzta az ágya előtti függönyt, Kulka annyit mondott: Kukucs!- tudta meg a Bors. A lap szerint a színész már egészen jól kommunikál, és egyre bővül a szókincse. Nagyon látszik rajta az akarat, ami talán a legfontosabb lépés a gyógyulás felé vezető úton.

Hogy rálépett arra az útra, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy kiengedték az intenzív osztályról, és az úgynevezett szubintenzív ellátásban folytatják kezelését. A színész a hírek szerint sokat krákog, ami talán annak tudható be, hogy a nyelőcsöve megsérült, amikor korábban kitépte magából a csövet, melyen keresztül táplálták. A lap úgy tudja, hogy már erre sincs szükség, mivel, ha felültetik, képes enni, ráadásul jó az étvágya is.

Örülhetünk tehát a jó híreknek, de a teljes gyógyulásig még nagyon hosszú út vezet.

És ezeket olvastad már?