SZTÁRDZSÚSZ

Fucsovics Márton okoz álmatlan éjszakákat Kovács Katinak

Kovács Katiról köztudott, hogy imádja a teniszt, évtizedek óta űzi az egész testét átmozgató sportot. Télen azonban letette az ütőt és ahelyett, hogy a labdát kergetné, tévéből figyeli az Australian Opent és szurkol legnagyobb kedvencének, Fucsovics Mártonnak.
  • Szerző: Doris

Virrasztással telnek az éjszakái Kovács Katinak. Na nem mintha a 75 éves énekesnőnek gondjai lennének az alvással, de most fontosabb dolga is akad.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost / Szabolcs László

Mivel hatalmas teniszrajongó, egész éjszaka az ausztrál nyílt teniszbajnokság alakulását figyeli, a meccsek nagy része ugyanis magyar idő szerint éjjel egy órakor kezdődik, egy kiélezett mérkőzés pedig akár 3,5 órán keresztül is eltarthat. Az énekesnő elárulta, kinek drukkol a legjobban.

„Több kedvencem is van, de a legnagyobb Fucsovics Márton. Óriási rajongója vagyok Marcinak. Bevallom, a meccsek miatt nem is alszom. Néha elbóbiskolok a tévé előtt, de igyekszem egész éjjel fent lenni, nehogy egyetlen fontos fonákról vagy tenyeresről lemaradjak. Január huszadikán különösen izgalmas volt a dolog, hiszen Fucsovics a másik kedvencemet, a tizenharmadikként kiemelt Denis Shapovalovt győzte le négy szettben” – kezdte a -nak a Kossuth-díjas énekesnő, akinek szerdán ismét volt oka az örömre.

Fucsovics

Fotó: MTI

Akkor ugyanis Fucsovics az olasz Jannik Sinnert verte és így a legjobb 32 közé került a rangos versenyen. Nos, Kovács Kati szemére minden bizonnyal csütörtök este sem jött álom, hiszen akkor újabb megmérettetés várt a magyar teniszcsillagra. Egy fiatal amerikai, Tommy Paul volt az ellenfele az újabb fordulóban. Fucsovics pedig ezt a megmérettetést is sikerrel vette.

Bár Kovács Kati télen csak gondolatban teniszezik, arra azért odafigyel, hogy 75 évesen is remek formában legyen. A -nak azt is elárulta, hogy mi a titka!

Ha érdekel, mit tesz az alakjáért, keresd a pénteki lapszámát!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?