SZTÁRDZSÚSZ

Szerelmi csalódás: Szakított barátnőjével a Sztárban sztár leszek! énekese

A Sztárban sztár leszek! énekese ma is bánja, hogy csúnyán végződött a kapcsolat, de örökre megtanulta a leckét.
  • Szerző: angie

Gábor Márkó múlt vasárnap Prince-ként osztotta a csókokat, hiszen az ikon Kiss című dalával állt a Sztárban sztár leszek! színpadára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Az énekes nagy sikert aratott, de a Borsnak elmondta, mostanság nagyon odafigyel arra, hogy kinek és mikor osztogat csókokat. Nem is olyan régen nagyot hibázott, amit még egyszer nem akar elkövetni.

„Két évig éltem együtt egy lánnyal, egy éve mentünk szét. A Covid előtt rengeteget dolgoztam a színházban is és a barátnőmmel is sok időt töltöttem együtt, ám ahogy beütött a karantén, hirtelen a munkának is és a kapcsolatomnak is vége lett” – emlékezett vissza Márkó, aki akkoriban nem tudta éretten kezelni a helyzetet.

„Ott álltam egyedül és nagyon sajnáltam magam, ami egy nagyon szánalmas férfiúi tulajdonság. Csináltam olyat, amire nem vagyok büszke, de már nem tennék olyat senkivel. Tanulópénz volt, de tény, hogy ebben az időszakban nagyon sokat sérültem, ahogy az akkori barátnőm is. Emberileg megkérdőjeleztem magam, mert legbelül tudtam, hogy én nem lehetek olyan ember, aki elárulja a másikat” – jelentette ki Márkó, aki a versenybe azzal a dallal jutott be, amit egykori barátnője ihletett.

Márkó, mint Prince (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

„A Sztárban sztár leszek! élő show-jába a You are the Reason, azaz Te vagy az oka című számmal jutottam be, ami pont arról szól, hogy valamit elrontottam, amit nem tudok már rendbe hozni. Mindketten csináltunk hülyeségeket és bár lett volna próbálkozás a békülésre, ha valami megtört, már képtelenség rendbe hozni. Emberileg szeretem őt azóta is, és beszélni is szoktunk, de nagyon bánom, hogy a kapcsolatból nem tisztességesen távoztam. Szerintem, ha valakiben van egy kis jó érzés, akkor tudja, hogy ilyesmi még egyszer nem történhet meg. Most már próbálok őszinte lenni mindig, mindenkivel, hogy véletlenül se legyen olyasmi, amit ismét rám lehet olvasni, és a legfontosabb, hogy magam előtt is emelt fővel álljak” – fejezte be az énekes, aki most vasárnap a Gypsy Kings frontemberét alakítja majd.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
És ezeket olvastad már?