SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen, mit talált ki az elhunyt magyar világsztár özvegye

Egyedülálló tervet eszelt ki Frédéric von Anhalt, hogy végre megtalálja azt a valakit, vagy valakiket, akik a halála után tovább viszik a nevét, és méltó módon „írják” tovább a Gábor-Anhalt sztori izgalmas történetét. Most egy casting show-t szervez, hogy végre ráleljen az álomfiú(k)-ra.
  • Szerző: Ripost

Páratlan tévéműsor koncepcióján dolgozik Frédéric von Anhalt. A 76 éves herceg komoly terveket szövöget. Reményei szerint nemcsak Amerikában, hanem Németországban is leforgatná a műsort.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A nem mindennapi show főszereplői négy fiatal, húszas éveiben járó férfi lesz, akik a kamerák előtt egymással harcolhatnak majd azért, hogy elnyerjék a magyar származású amerikai színésznő, Gábor Zsazsa özvegyének bizalmát. Na, meg az ezzel együtt járó busás örökséget, és hercegi privilégiumokat is.

Amint a korábban már beszámolt róla, Gábor Zsazsa özvegye a Facebook-oldalán tette közhírré, hogy újra adoptálna. „Keresem azt a 21-26 év közötti férfi örökösömet, aki beszél németül és angolul is, hogy folytassa a Gábor-Anhalt történetet” – írta a 76 éves herceg, aki mindezt nem kéri ingyen, a busás örökség és a hercegi cím mellé bőséges fizetést is ígér. Mint kiderült, Anhalt néhai nejének tett ígéretét váltja most be. Azt mondta ugyanis Gábor Zsazsának, mindent megtesz majd azért, hogy haláluk után sose merüljön feledésbe a nevük.

Az örökbefogadás sosem állt távolt Anhalt hercegtől. Kiváló üzletemberként éveken keresztül borsos áron árulta hercegi címét, így több tíz millió forintot tett zsebre. Összesen tíz férfit adoptált, akik mai napig viselik a nevét. De azt mondta, az évek alatt hamar nyilvánvalóvá vált számára, hogy egyikük sem méltó a tisztségre. „A gyerekek, akiket adoptáltam, mind hazudtak nekem. Ezeknek az embereknek csak a nevemre és a pénzemre fájt a foguk. Most viszont olyasvalakit keresek, aki olyan nagyszerű ember, mint én vagyok” – nyilatkozta egy német lapnak az özvegy.

Frédéric von Anhalt nem tartja kizártnak, hogy akár több befutó is lehet. Így nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy a végén két férfit adoptál majd. A legfontosabb számára, hogy jó családból származzon, hűséges, tanult legyen, és a viselkedésében se legyen semmi kifogásolható.

És ezeket olvastad már?