SZTÁRDZSÚSZ

Porig rombolták Gábor Zsazsa egykori luxusotthonát

Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceg nagyon szomorú hírt osztott meg követőivel a Facebook-oldalán. Csak sír és sír.
  • Szerző: szbd

Gábor Zsazsa özvegye az utolsó pillanatokig bízott abban, hogy egykori Bel Air-i otthonukat mégsem teszi a földdel egyenlővé az új tulaja, de hiába. Anhalt herceg pár nappal ezelőtt értesült a szomorú hírről, hogy porig rombolták az épületet, amely egykoron Elvis Presley-é volt, és ahol az évek során Ronald Reagan, Elizabeth Taylor, George H.W. Bush és Frank Sinatra is megfordult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint a beszámolt róla, a villát 2013-ban négy évtized után még Zsazsáék adták el, ám egy különleges megállapodás szerint a Golden Globe-díjas magyar származású színésznő haszonélvezőként halála napjáig a házban élhetett a férjével együtt. Három évvel később, Zsazsa távozott az élők sorából, így az özvegyének is mennie kellett. Frédéric von Anhalt akkoriban elmondta, nagyon fáj neki a búcsú, és bízik benne, hogy jó kezekbe került az ingatlan.

Frédéric von Anhalt herceg a felesége, Gábor Zsazsa budapesti temetésén

Frédéric von Anhalt herceg a felesége, Gábor Zsazsa budapesti temetésén (Fotó: Northfoto)

Nem csoda, hogy 2018-ban sokként érte a hír, hogy a villa megint gazdát cserélt. Az új tulajnak pedig már a vásárlás pillanatában kész ötletei voltak, amelyek megvalósításához drasztikus átalakítások is kellettek.

Valaha így nézett ki Zsazsáék otthona, amiből a hírek szerint mostanra már semmi nem maradt:

„Egy hatalmas, ronda betontömböt akarnak építeni. Bosszantó és nagyon szomorú vagyok, hogy ez történik. A feleségem mindene volt a ház” – fogalmazott néhány éve Anhalt herceg, aki a pletykákkal ellentétben az utolsó pillanatokig reménykedett abban, hogy valamilyen csoda folytán meggondolja magát az új tulajdonos. A Facebook-oldalán megosztott instagram-sztori azonban nem erről árulkodott.

„Megszakad a szívem és potyognak a könnyeim. A gyönyörű otthonomat, ahol 35 évig éltem, lerombolták” – írta az özvegy, akinek a fényűző múltjából mára tényleg csak az emlékei maradtak meg, de mit mondta: az álmaiban minden élénken él tovább.

Anhalt herceg a Facebook-oldalán osztotta meg a szomorú hírt

Anhalt herceg a Facebook-oldalán osztotta meg a szomorú hírt (Fotó: Facebook)

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?