SZTÁRDZSÚSZ

Gabriela Spanic elárulta, mire neveli kisfiát

Már nagyon izgatott a venezuelai színésznő, hogy zsűrizhessen a Dancing with the Stars versenyén. Azt is elárulta, mire fog nagyon odafigyelni.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, Gabriela Spanicot felkérték arra, hogy zsűrizzen a Dancing with the Starts műsorában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szappanoperasztár nagyon örült a felkérésnek, ugyanis rutinos versenyzőként pontosan tudja, hogy mit figyeljen a táncosok produkciójában. Úgy véli, hogy véleményezni nem lesz könnyű feladat, de biztosra veszi, hogy nagy élmény lesz számára – írja a Metropol.

Gabriela Spanic és fia (Fotó: Instagram)

„Sok mindentől kell megszabadulnunk a színpadon, például attól az érzéstől, hogy hibázhatunk. Nagyon nagy nyomás, amikor ott állsz a zsűri és a kamerák előtt, és rengeteg próba, fizikai munka van mögötted” – magyarázta a venezuelai világsztár.

Gaby őszinte embernek tartja magát, ami a szívén az a száján és ez zsűritagként is így lesz.

Művészként nagyon fontosnak tartja, hogy a fellépő “sugározzon”, átadja a saját érzéseit. Azt ígérte, azokat a versenyzőket fogja igazán értékelni, akik megérintik a szívét-lelkét produkcióikkal.

Nem akar macsót nevelni

Gaby imádja 13 éves kisfiát, élete legfontosabb feladatának tartja, hogy jó embert és jó férfit neveljen belőle.

„A rászorulókkal nagyvonalú, segítőkész. Gyerekkora óta összegyűjti a játékait és elajándékozza a szegényeknek. Nagyon fontosnak tartom, hogy a fiam tisztelje a nőket, ne legyen macsó. Arra tanítom, hogy a nők nagyon érzékenyek, ezért kedvességgel és óvatossággal kell velük bánni. Fontos, hogy hallgasson, figyeljen rájuk. Azt mondom neki, hogy a nőket még rózsaszirommal sem szabad durván megsimogatni” – fogalmazott a színésznő.

Gabriel de Jesús segít édesanyjának és a ház körüli munkákból is kiveszi a részét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?