SZTÁRDZSÚSZ

Törölték Ganxsta Zolee dublini koncertjét: meglepő, mi az oka

A szervező több százezres bukást könyvelhetett el. Megszólalt a rapper.
  • Szerző: BDF

Elmarad a november 9-ére hirdetett Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint Mohamed Fatima dublini fellépése – közölte a koncertszervező még hétfőn.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 19 online, és 8 bolti, tehát összesen 27 jegyvásárlónak megtérítik a 25 eurós, azaz 8300 forintos jegyárakat. A Bors érdeklődésére Ganxsta rövidre zárta a válaszát: „Ilyen van. Mindig szerződést kell írni. Száz bulit lemondtak már és száz bejött helyette, eggyel több vagy kevesebb, teljesen mindegy.”

Fotó: Markovics Gábor

A szervező, Szántó Lóránd nem kívánt többet hozzátenni a közleményéhez. Ám a rendezvény reklámozásában részt vevő Balogh Gábor, aki az Írországi Magyarok TV vezetője a napilap rendelkezésére állt, és együtt próbálták megfejteni, mi lehetett a Ganxstáék iránti érdektelenség oka.

„Zoli Dublinba szinte hazajár, és két éve már nem volt, így mindenki azt hitte, hogy telt házas lesz a buli. Kétszázötven ember jelezte az eseménynél, hogy jönne, ami nem túl nagy elvárás, ám az augusztus óta árusított jegyek csak nem akartak elkelni” – mondta Balogh, aki hozzátette, hogy a fellépők repülőjegyeinek árát biztosan bukta a szervező, ha a szállást lemondta időben, akkor azt talán nem. De a helyszínért nincs kizárva, hogy kötbért kell majd fizetnie. Így a veszteség biztosan több százezres nagyságú.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?