SZTÁRDZSÚSZ

Gáspár Bea kifakadt: Ismerősök akarnak nyerészkedni rajta

Gáspár Bea sikere sokaknak feltûnt és vannak, akik kéretlenül is részesei akarnak lenni.
  • Szerző: Angie

Gáspár Bea Valentin napi borvacsorájára már idő előtt elfogytak a jegyek, többen utólag reklamáltak Beának, amiért nem jutott hely nekik az asztalnál.

Igen ám, de kiderült, a rokonság arra számított, hogy Bea ingyen látja őket vendégül. Hatalmasat tévedtek.

Voltak, akik arra hivatkozva várták el az ingyen vacsorát, hogy szegről-végről valamilyen rokoni kapcsolat köti őket a Gáspár családhoz. Éppen ezért Bea asszonynál betelt a pohár, szerinte ez a gondolkodás felháborító.

"Mondjam azt, hogy én is pénzből élek? De nem is értem az egészet, hiszen a vacsorákra regisztrálni kell, és csak akkor kapja meg a vendég a jegyét, ha átutalta a pénzt. Voltak, akik befoglalták a helyet, de nem fizettek, így nem kaptak jegyet az eseményre és most utólag azt várják, hogy barátilag én adjak nekik” – kezdte Bea asszony, aki értetlenül áll a történések előtt.

"Akadt olyan is, aki azt kérte, adjam fél áron a belépőt, de ez vajon mit jelent? Fél adag ételt tálaljak majd fel neki? Nagyon kellemetlenül érzem magam, mert amikor bajban volt a családunk, ezek az emberek nem voltak sehol, vagy elfordították a fejüket. Most, hogy valami jó dolog történik: lehet enni, inni, most minden kéne. Sajnálom, de én is keményen fizetek mindenért és ingyen nem etetek senkit”

– szögezte le Győzike felesége, aki szerint, így is sokkal nehezebb dolga van, mint más ismert embernek.

"Míg általában a hírességek egész élete reklám, így sok mindent ingyen megkapnak, addig az én esetemben ez nem így van. Ennek bizonyára a származásom az oka meg az, hogy Győző felesége vagyok”

– méltatlankodott Bea asszony.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?