SZTÁRDZSÚSZ

„Nincs jó állapotban, lefogyott nagyon” – árulta el lánya Győzikéről

Gáspár Győző nagyobbik lánya egy mélyinterjúban árulta el, hogy mi az oka édesapja fogyásának.
  • Szerző: BDF

Gáspár Evelin a Győzike show miatt a képernyő előtt nőtt fel. Ezalatt az idő alatt az egész ország megismerhette a showman családjának életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Evelin még gyerek volt, akit most új szerepben láthatunk: az Ázsia expresszben nagybátyjával, Zsoltival küzd azért, hogy megnyerjék a versenyt. Ezekről is beszélt az nlc.hu-nak adott interjújában, de szó esik többek között arról a kemény időszakról is, amikor a NAV rájuk törte az ajtót. Evelin elmondta, hogy sokan elfordultak tőle.

„Adócsalóként bélyegeztek meg, nem találtam munkát, még szakmai gyakorlatra sem akartak felvenni. Kaotikus volt a helyzet” – magyarázta, majd hozzátette, hogy abban az időszakban, amikor elvették mindenüket, édesanyja, Bea asszony tartotta el a családot. Ez pedig nagyon megviselte az édesapját.

„Apa férfiasságát nem érintette túl jól, mert egész életében azon volt, hogy eltartsa a családot, hallani sem akart arról, hogy anyukámnak dolgoznia kelljen. A mai napig felhozza a NAV-os témát, teljesen tönkretette a procedúra. Gyógyszereket szed, sokat beszél róla, le is fogyott nagyon, nincs jó állapotban. Egyelőre áll az ügy, bár bebizonyosodott az ártatlanság, mégsem adnak vissza semmit” – mesélte szomorúan Evelin.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?