SZTÁRDZSÚSZ

Gáspár Evelin kibökte: ebből csinált pénzt Győzike

Gáspár Evelin tízévesen került rivaldafénybe. Máig cipeli a terheket, pszichológus segít feldolgoznia a károkat, amiket az az időszak okozott neki. Bár sokáig szégyellte apja celebségét, ma már büszke és hálás, hogy Győzike szigorúan nevelte.
  • Szerző: Doris

Gáspár Evelin büszke arra, hogy 26 évesen, sok munkával a háta mögött médiaszemélyiségként tűnik ki, és különösen sokat kellett tennie azért, hogy ne csak Gáspár Győző lányaként emlegessék. Minderről a ZSHOWtime csatornán mesélt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Evelin sokat csadott az elmúlt időszakban


Fotó: Ripost

„A sors nekem ezt adta, Gáspár Győző az édesapám, Balla Bea az édesanyám, leszülettem ide, és kaptam ezt az életfeladatot. Hírnévben nőttem fel, az egész ország ismer a családommal együtt. Most már hálás vagyok, mert egy tök jó élet és lehetőség számomra, és büszke vagyok édesapámra. A hülyeségből csinált pénzt, és a hülyeségből élünk” – mondta Osváth Zsolt kanapéján ülve Evelin, aki apja védelmére kelt az őt lenézőkkel szemben.

Az öreg fatert nem kell lebecsülni, mert nézzük meg, honnan indult. Végzett egy hentes iskolát. Ott volt, mint falusi cigány gyerek, és nézd meg, hova jutott!- emlékeztetett mindenkit Evelin.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?