SZTÁRDZSÚSZ

Kiderül, mennyiért árulja exe Gáspár Evelin meztelen fotóit

Megfenyegette, zsarolta és az interneten tette közzé a kompromittáló fotókat a dühös férfi. Gáspár Evelin nehezen viselte a helyzetet.
  • Szerző: Angie

Gáspár Evelin volt párja zsarolja a lányt, aki először nagyon megalázva érezte magát, de mostantól nem fél.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

gáspár evelin fenyegetés vol barát

Gáspár Evelint meztelen fotókkal zsarolják
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Gáspár Győző lánya alig két hónapja adta ki kedvese útját, ám most a férfi titokban készített intim fotókkal próbálja sakkban tartani és magához visszaédesgetni Evelint.

„Tavaly januárban jöttünk össze, és bár végig voltak gondok, karácsony előtt kiderült, hogy a volt barátnőjével levelezget. Akkor azt mondtam neki, egyetlen esélye van, ha elrontja, vége. Pár nap múlva úgy megbántott, hogy kiadtam az útját, de ő ezt nem fogadta el. Idejött a házunkhoz, megvárt, de nem egy csokor virággal, hanem durva szavakkal próbált rávenni, kezdjük újra. Sőt, egyszer még a szélvédőmet is betörte” – kezdte a Blikknek Gáspár Evelin.

A férfi nem törődött bele, hogy kidobták, így telefonon és üzenetekkel zaklatta az idősebb Gáspár lányt. Miután Evelin letiltotta mindenhol, a férfi a rokonai telefonjairól folytatta a hadjáratot, ám mivel semmilyen választ nem kapott, így felháborító lépésre szánta el magát.

„Korábban titokban, a tudtom és beleegyezésem nélkül készített rólam fotókat. Például ahogy zuhanyzok, vagy amikor a WC-n ültem. Persze, ezek kiderültek, és többször megkértem, hogy törölje ezeket a képeket, ám nem tette meg. Szerintem már akkor is az járt a fejében, hogy ezekkel fog zsarolni. Megfenyegetett, hogy körbeküldi mindenkinek, de eladni is megpróbálta, 50 ezer forintot kért darabjáért” – folytatta feldúltan Evelin, akiről végül néhány fotó kikerült a netre, amit aztán letörölt az illető, de még mindig zsarolja a lányt és nagy károkat okozott már eddig is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?