SZTÁRDZSÚSZ

Gelencsér Timi visszatér a Dancing with the Stars-ba

Az is kiderült, miért történt így.
  • Szerző: Doris

Gelencsér Tímea tavaly megnyerte a Dancing with the Stars első szériáját partnerével, Hegyes Bertalannal, és bár idén nem húz tánccipőt, ismét szerephez jut a nagyszabású show-ban. Timi ebben az évadban a produkció háttérműsorának riportere, háziasszonya lesz, és már alig várja, hogy kipróbálja magát új feladatkörében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gelencsér Timi visszatér a Dancing with the Stars-ba

Fotó: TV2

„Nagyon örülök az új feladatomnak, nagyon várom a szombat estét. Arra vágytam, hogy kapjak újabb lehetőséget, tanulhassak, lépdelhessek szép lassan a műsorvezetés felé, így nagyon örülök, hogy ez megadatott. Szeretem a kihívásokat, izgatott vagyok a feladat miatt, elég sokrétű a dolog, a forgatásoktól kezdve az élő bejelentkezésekig.

Izgalmas megmutatni egy ekkora produkció hátterét, hogy hogyan készül a stáb egy-egy adásra. Engem mindig is nagyon foglalkoztattak az ilyen kulissza mögötti érdekességek, mindent megmutatunk, amit eddig nem láthattak a nézők, kezdve a technikai háttérről a versenyzők felkészülésén keresztül mindenről lerántjuk a leplet. Emellett pedig minden héten más vendégek érkeznek majd és elmondják a véleményüket a produkciókról, a zsűri pontozásáról, izgalmas lesz, hogy élőben követjük az eseményeket. A nézők ráadásul tudnak reagálni, kérdezni, a reklámszünetekben pedig a páholyban leszek a versenyzőkkel, tehát elég komplex feladat vár rám” – árulta el a -nak Timi, aki rengeteget tréningezett a TV2 szakembereinek segítségével, annak pedig különösen örül, hogy egy segítőkész, támogató stábbal dolgozhat együtt.

Fotó: TV2

A háttérműsor a TV2 Play-en élőben jelentkezik egyszer az élő show kezdete előtt pár órával Dancefloor címen – itt élőben jelentkezik be Timi a show helyszínéről, tudósít az előkészületekről és kis riportokkal vezeti be a nézőket a Dancing with the Stars kulisszái mögé. Az élő show alatt pedig élőben szintén a TV2 Play-en jelentkezik a Dirty Dancing Live, ahol minden héten sztárvendégekkel kommentálják a showban látottakat. Az e heti vendégek: Köllő Babett, Kasza Tibi és Tilla

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?