SZTÁRDZSÚSZ

Hátborzongató összefüggésre mutatott rá Liptai Claudia numerológus jósa

Megdöbbentő kapcsolatra világít rá a színész élete, halála és a rejtélyes 9-es szám között.
  • Szerző: Ripost

Kiss Zoltán Zéro numerológus megvizsgálta a tragikus körülmények között elhunyt színművész születési dátumát, halálának időpontját, valamint eredeti, illetve művésznevét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Gesztesi Károly 1963. április 16-án született, Tóth Károly néven„ – kezdi a szakértő. „Ha megtartotta volna ezt a nevet, lehet, hogy nem fut be ekkora karriert, valamivel kisebb lángon, kisebb szenvedéllyel él, kevesebb kockáztatással, és úgy talán hosszabb ideig élhetett volna. Az életünkben minden 7. és 9. év nehéz, mert ilyenkor „vizsgázunk”. Felszínre kerülnek a problémák, nehézségek jöhetnek: válás, betegség, és akár haláleset is. Gesztesi 56 (8x7) évesen épp egy ilyen hetedik (szaturnuszi) váltóévben járt, melynek fő kérdése az, hogy tudok-e korlátokat állítani. Ráadásul ő egy 9 éves periódusnak a közepén, az 5-ös személyes évében hunyt el, amikor a tapasztalatok szerint nagyobb az esély a gyors és hirtelen halálra. Ez az időszak egyfajta kilépési lehetőség a földi világból. A halál időpontja ugyanis nem előre meghatározott, több lehetőség is van rá.

A numerológus rámutatott, hogy az is érdekes: ha egyesével összeadjuk a számokat Gesztesi halálának dátumában (2020.01.04.=9), szintén 9-et kapunk. A számok a Liptai Claudiához fűződő kapcsolatában is hátborzongató összefüggéseket mutatnak.

„Amikor 2010-ben elváltak, Gesztesinek ugyanúgy 5-ös számú személyes éve volt egy 9 éves periódus közepén, mint ahogyan most, a halála idejekor. Sőt, 9 évvel korábban, a megismerkedésükkor, 2001-ben is ugyanez volt a helyzet, majd a rá következő, második 9 éves szakaszban ért véget az élete” – vélekedik a Blikk Rúzsnak.

Mindez azt jelentheti a portál szerint, hogy a válásuk óta Gesztesi nem tudta feldolgozni a régi érzéseit, a szerelmét és a szenvedélyét Claudia iránt, vagyis nem tudott boldog lenni.

 

És ezeket olvastad már?