SZTÁRDZSÚSZ

Gönczi Gábor kisfia két nap alatt megtanult síelni

Csodálatos téli kiruccanáson van túl a Tények híradósa. Gönczi Gábor feleségével és kisfiával az ausztriai Obertauernben töltöttek két napot, kisfia pedig máris bebizonyította, hogy elképesztő érzéke van a síeléshez.
  • Szerző: Doris

Arról már a is beszámolt, hogy Gönczi Gábor kisfia, Áron nagyon fogékony a zenére, 3 éves kora ellenére meglepően jól dobol, ám azt addig nem tudtuk, hogy a síeléshez is remek érzéke van. Tehetségéről az ausztriai Obertauernben tett tanúbizonyságot, ahol életében először volt síléc a lábán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Két napot töltöttünk Obertauernben, ami egy igazi téli mesevilág. A zenekarom buszával utaztunk ki, jött az egész család! Kint találkoztam egy magyar síoktatóval, aki azt mondta, Áronka már akár meg is barátkozhat a síeléssel. Hát, így is lett! Áron imádta a havat és bár még csak 3 éves, nagyon szépen siklott. A feleségemre, Ildikóra is nagyon büszke vagyok. Ő tavaly ismerkedett meg ezzel a nagyon szép, de macerás sporttal és idén már egyedül jött le a kék pályán” – mondta a -nak Gönczi, aki reméli, hogy idén még eljutnak síelni valahova, hogy kisfia tovább csiszolja a tudását.

Fotó: Ripost

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?