SZTÁRDZSÚSZ

Kiszökött a kórházból Gór Nagy Mária

Hiába szenvedett véres balesetet a múlt héten Gór Nagy Mária, képtelen leállni a munkával.
  • Szerző: szbd

Gór Nagy Mária véres balesetet szenvedett még a múlt héten, amikor meglopták és lelökték az egyik fővárosi villamosról. A férje, Buda vitte be a kórházba, ahol a homlokán lévő sérülést 12 öltéssel varrták össze, infúziót kapott, és miután kiderült, hogy a csuklója is eltört, azt is begipszelték. Bár az egyik hetilap szerint saját felelősségére távozott a klinikáról, a megtudta, hogy a neves színésznőt mégis bent tartották.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Köszönöm szépen, most már jól vagyok, vagyis inkább úgy fogalmaznék: szépen javulok. Ha minden igaz, a hétvégén engednek majd ki a kórházból. A fejemen lévő sebet összevarrták, de aztán sajnos kiderült, hogy eltörött a csuklóm is, amit gipszbe tettek. Pénteken újabb röntgent csinálnak az orvosok, és azután döntik el, hogy hazamehetek-e. Én nagyon bízom benne, hogy a hétvégét már otthon tölthetem” – mondta a -nak a népszerű színésznő, akinek még öt hétig kell hordania a gipszet, de ez sem állítja meg abban, hogy dolgozzon.

„Csütörtökön kicsit kiszöktem, kiengedtek a kórházból próbálni Budaörsre” – súgta meg nevetve Gór Nagy. „Rendezek egy darabot, aminek vasárnap lesz a premierje. Most egyáltalán nincs idő pihenni” - tette még hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?