SZTÁRDZSÚSZ

Gór Nagy Mária rángatta ki Aradszky László özvegyét a depresszióból

Aradszky László másfél évvel ezelőtti halála után felesége, Éva asszony teljesen összetört. Barátai azonban nem hagyták, hogy lelkét végleg feleméssze a gyász. Gór Nagy Mária és egy barátnője szelíd kényszerrel rávették az asszonyt, hogy kimozduljon otthonról, és kemény munkával visszahozták az életkedvét.
  • Szerző: Ripost

Igaz barátságáról tett tanúbizonyságot Gór Nagy Mária, aki barátnőjével együtt nem tudta tétlenül nézni, hogy Aradszky László özvegyét egyre inkább magába szippantja a depresszió és a magány.

Éva asszony soha nem tagadta, hogy imádott férje halála óriási lelki törést okozott számára: elvesztette az életkedvét, súlyos lelki gondjai miatt pedig pszichiáter segítségére is szorult.

Jó barátai egy ideig hagyták őt csendben gyászolni, ám hónapokkal az énekes halála után úgy döntöttek, ideje közbelépniük, hiszen nem hagyhatták, hogy teljesen felőrölje őt a szomorúság.

Köztük volt Gór Nagy Mária is, aki szentül hiszi, hogy a sport minden lelki problémára megoldás: úgy gondolja, ha az emberek többet mozognának, nem lennének depressziósak. Ezért a saját módszerével segített Éva asszonynak.

"Aradszky Laci halála után Éva barátnőm nagyon összetört, ami persze teljesen érthető. Egy idő után viszont láttuk, közbe kell avatkozni, hogy Éva jobban lehessen. S. Nagy István előző feleségével, S. Nagy Manci barátnőmmel összefogtunk, éreztük, hogy tennünk kell valamitManci tartja az edzéseket, egy igazi energiabomba, több évet letagadhatna. Vele cserkésztük be Évát, és levittük tornázni. Eleinte nem érezte jól magát, de azóta óriási változáson ment keresztül testileg és lelkileg is!" - mondta el a %%-nak Gór Nagy Mária.

A részleteket olvasd el a %% napilap pénteki számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?