SZTÁRDZSÚSZ

Gyász: belehalt a koronavírusba Jaksity Kata barátnőjének édesanyja

Barátnője tragédiájával hívja fel a figyelmet a koronavírus-járványra Jaksity Kata.
  • Szerző: Ripost

„Tudom, hogy sokan addig nem igazán érzik át, hogy valami mennyire komoly, amíg nem válik kézzelfoghatóvá” – írta megindító Facebook-posztjában a Jaksity Kata, akinek egyik barátnője édesanyja a vírus áldozatává vált. Azért döntött úgy, hogy megosztja tapasztalatait mindenkivel, hogy felhívja az emberek figyelmét a koronavírus okozta baj komolyságára – írja a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

„Sajnos néhány barátnőm, ismerősöm is (köztük van külföldön élő is) megbetegedett a koronavírus miatt. Az állapotukról nem szeretnék egyelőre semmit mondani (babonából sem). Azonban az egyiküknek az édesanyja nem tudta leküzdeni a betegséget, amit a vírus okozott. Nem tudom elmondani, mennyire megrendített a dolog” – folytatta Kata, akinek nem célja a pánikkeltés.

„A barátnőm egész családja kórházban van, nem látogathatták egymást, borzasztó, ami velük történik és történt. Egy hónappal ezelőtt én sem gondoltam volna, hogy eljutunk idáig„ - vallotta be a műsorvezetőnő, aki bízik benne, hogy az ő családjukban sikerül elkerülni a tragédiát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?