SZTÁRDZSÚSZ

Oltást kapott a szülinapjára Győrfi Pál fia

Győrfi Pál kisebbik fia, Ádám szeptember 15-én ünnepelte a 12. születésnapját. Mint ismeretes, a gyerekek ettől az életkortól kérhetik a koronavírus-elleni oltást, így tulajdonképpen egyértelmű volt, hogy Ádám is egy Pfizer-vakcinát kap a születésnapjára. Ezzel együtt az Országos Mentőszolgálat szóvivője is megkapta immár a harmadik oltását.
  • Szerző: Doris

Győrfi Pál mindig is lelkes oltáspárti volt, már gyerekkorában falta a járványokról szóló könyveket, és rádöbbent, hogy mekkora dolog az, hogy az orvostudomány nagyon hatékony védőoltásokat tud kifejleszteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Oltást kapott a szülinapjára Győrfi Pál fia


Fotó: Penovác Károly PK
Veszprém Megyei Napló

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője idén januárban az egészségügyi dolgozók között kapta meg az első két Pfizer-vakcináját, amitől elmúlt a betegségtől való szorongása. Egészen mostanáig. A negyedik hullámra számítva úgy érezte, a legfelelősségteljesebb döntés az, ha harmadszorra is regisztrál. Így is tett, szeptember 15-én pedig megkapta a harmadik Pfizert. A dolog különlegessége, hogy fiával, Ádámmal érkezett az oltópontra, Győrfi fia az első oltásával ünnepelte a 12. születésnapját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Győrfi Pál (@gyorfipal) által megosztott bejegyzés

„Ádám szerencsére nagyon felelősségteljesen gondolkodik, így mindkettőnket beoltottak. Semmilyen szövődménye nem volt a harmadik Pfizernek, levertek sem voltunk, legfeljebb az oltás helye fájt egy picit, de ez teljesen normális. Azért az olvasókat szeretném megnyugtatni, Ádi nem csak oltást kapott. Egy rollerrel és egy versenyautó-pályával is megleptük a szülinapján, de kétségkívül a vakcina volt a leghasznosabb ajándék” – mesélte viccelődve a Borsnak a szóvivő.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?