Létrehozva: 2019.03.10.

Háborognak a magyar rajongók az új Michael Jackson-film miatt

Óriási felháborodást keltett világszerte a Leaving Neverland címû dokumentumfilm, amiben a pop királyának állítólagos áldozatai mesélnek brutális részletekkel a gyerekkori szenvedéseikrõl.

A Leaving Neverland című alkotásban Wade Robson és James Safechuck mesélik el, hogy milyen szörnyűségeket éltek át kisgyerekként, amikor az énekes vendégei voltak a birtokán.

A nyomdafestéket nem tűrő részletességgel előadott történetek nagy port kavartak. A nézők többsége rosszul lett a hallottaktól, és szörnyetegnek kiáltotta ki Jackót. A péntek óta Magyarországon is elérhető film valóban megrázó a témája miatt, függetlenül a főszereplőtől is, azonban megdönthetetlen bizonyítékkal nem szolgál. Vagyis nem jelenthető ki, hogy a két férfi történetei a teljes igazságot tükrözik.

Jackson rajongóinak jelentős többsége pontosan emiatt tartja felháborítónak, hogy elkészülhetett a film, hiszen Wade és James szavával semmit nem állítanak szembe az alkotók. Jacko már közel tíz éve elhunyt, így ő nem tud reagálni, a családtagjai pedig nem voltak hajlandóak részt venni benne, de határozottan cáfolnak minden egyes mondatot, ami elhangzik a kamerák előtt.

Persze a védőinek sincs egyértelmű bizonyítéka arra, hogy Michael nem molesztált kisfiúkat. De abban talán igaza van a családtagoknak és a rajongóknak, hogy az egyoldalú boszorkányüldözésnek jelenleg sok értelme nincs, csupán lerombolja a történelem egyik legnagyobb popsztárjának imázsát.

A %RIPOST% megkereste a legnagyobb hazai Jackson-rajongói klub elnökét, és ő is kemény véleményt fogalmazott meg a film készítőivel kapcsolatban.

Farkas Sándor szerint, ismét koholt vádakkal akarják bemocskolni Michael Jackson nevét. A hivatásos Jackson imitátor nem elvakult, ha kiderülne, hogy Michael valóban gyerekeket molesztált, ő és a hazai rajongók is biztosan elfordulnának tőle.

Ám Sándor úgy véli, erről szó sincs: Michael ártatlan. A táncos felháborítónak tartja, hogy még az ikon halála után 10 évvel is vannak, akik nyerészkedni akarnak rajta. A hazai fan club vezetője szerint, Michael azért vette magát körbe gyerekekkel, mert egyedül ők szerették önmagért.

"Engem - és szerintem a hazai rajongók nevében is szólhatok - nem érdekel ez a film. Biztosan nem fogom megnézni, mert nem akarom látni, ahogy lejáratják, meghazudtolják Michaelt és meggyalázzák az emlékét. Már tíz éve nincs velünk és nem értem, hogy ezek a férfiak miért most rukkoltak elő ezzel a rémséggel. Egyszer már meghurcolták Michael, de nem ítélték el. Akkor eskü alatt vallották, hogy semmi nem történt, nem bántotta, nem molesztálta őket. Most mégis az ellenkezőjét állítják. Egy biztos, amíg nem látok egy olyan felvételt, ami bizonyítja, hogy Michael bűnös, engem semmi nem tud megingatni. Õ egy érzékeny, kedves ember volt és egy zseniális előadó, amilyen soha nem lesz még egy a világon”

– jelentette ki a hivatásos Michael imitátor, aki szerint, az ikon soha nem élt nemi életet, így még inkább kizártnak tartja az állítólagos molesztálást.

"Michaelt gyermekkorában az apja verte és terrorban tartotta, amivel lelkileg egy életre megnyomorította. Neki nem volt gyermekkora, hiszen öt éves kora óta a színpadon állt. Nem véletlen, hogy nem akart felnőni, mindörökre gyerek akart maradni. Michael Jackson egy termék volt, akin mindenki nyerni akart, érdek nélkül senki nem szerette. Nem véletlen, hogy gyerekekkel vette magát körbe, mert ők nem a nagy Michael Jacksont látták benne. Meggyőződésem, hogy soha nem ért a gyerekekhez. A rajongók mind úgy gondolnak rá, mint egy szűzre. Kimerem mondani, hogy Michael szűz volt, vagy aszexuális. Azért sem tehetett ilyen szörnyűségeket, mert az azonnal kiderült volna. Csak a négy fal között lehetett önmaga, de már a saját kertjébe is csak a Jackson „jelmezben” és sminkben léphetett ki. Soha nem vetkőzött volna le. Nagyon sajnálom, hogy megismétlődik a múlt, pedig jobb lenne, ha hagynák végre békében nyugodni”

– fejezte be Farkas Sándor.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

G.w.M hatalmas titkot árult el születendő kisfiáról

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

ripost.hu

Szívbemarkoló, ezt ígérte a rákbeteg Katalinnak Vilmos herceg

mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

mindmegette.hu

Íme a tavasz legfinomabb étele: egyszerű és olcsó alapanyagokból készül a zöldséges lasagne

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját

SZTÁRDZSÚSZ

Krausz Gábor Mikes Annával közösen jelentette be a nagy hírt, erre vártak a rajongók

SZTÁRDZSÚSZ

Young G Béci új eszközt vetett be családja védelmére

SZTÁRDZSÚSZ

"Háromszor sírtam" – Till Attila visszatért, lett egy új testvére