SZTÁRDZSÚSZ

Hajdú Péter beleállt: Nem szeretném, ha migránsok lepnék el a hazámat

Magyarországon nem divat, hogy az ismert emberek nyíltan kiálljanak politikai nézeteik mellett. A Frizbi mûsorvetetője most szakított ezzel a trenddel...
  • Szerző: Buster

Hajdú Péter sosem rejtette véka alá, hogy konzervatív nézeteket vall. Mint mondja, biztos kezekben érzi a saját és a családja jövőjét a mai kormány mellett.

"Nyíltan politikailag állást foglalni Magyarországon a közszereplők esetében nem divat, pedig nem kellene véka alá rejteni a véleményüket. Külföldön kifejezetten büszkék rá a hírességek, hogy meghallgatják őket, és ki is merik mondani, amit gondolnak.

Én itthon is ki merem jelenteni, hogy szimpatizálok a kormánnyal.

Õszintén azt gondolom, hogy az ország stabilitása érdekében Magyarországnak arra van szüksége, hogy ez a kormány tovább tudja végezni munkáját. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy milyen értékek mentén tudna kormányozni a baloldali ellenzék a Jobbikkal. Az ország érdeke a stabilitás, ennek pedig az a feltétele, hogy a jelenlegi kormány hatalmon maradjon"

– jelentette ki Hajdú Péter, akinek a migránskérdésben is határozott véleménye van.

"Én is azt vallom, amit a nagyok: „Gyáva népnek nincs hazája!” A határokat meg kell védeni, nagyon jól teszi a kormány, hogy nem enged az EU-nak. Nem tudom, hogy ha az ellenzék hatalomra kerülne, ők mit tennének. Mivel érdekelnek a közügyek és a politika, elég sokat olvasok a témában. Láttam olyan cikkeket és nyilatkozatokat, hogy lebontanák a kerítést, meg olyat is, hogy nem. Még ebben sincs egységes álláspont, összevissza kommunikálnak, nem lehet kiigazodni rajtuk. Azt gondolom, hogy a jelenlegi kormány migránspolitikája teljesen rendben van.

Szerintem senki sem szeretné, hogy migránsok lepjék el a hazánkat, én sem.

Igenis maradnia kell a kerítésnek, és igenis az a jó politikai irány, amit a kormány képvisel a migrációs kérdésben"

– mondta a műsorvezető a Lokálnak adott interjújában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?