SZTÁRDZSÚSZ

Hajós rámozdult Liptai Claudiára

Röpködtek a poénok, a legjobb sztársztorik, de merész beszólásoktól sem volt mentes a sokak által már nagyon várt Nő Comment címû talkshow csütörtök este. Nem is lehetett volna másképp Liptai Claudia volt a háziasszonya.
  • Szerző: HG

A nagyjából 7. hónapban lévő műsorvezetőnő mesésen nézett ki, elegáns fekete-fehér ruhában ült kicsit feszengve már, hiszen ennyi idős kismamaként már ülni sem egyszerű.

Ahogy Liptai Claudia Facebook posztjaiból is kitűnt, régóta várta a műsort, pedig, ha tudta volna, mit enged meg magának meghívott férfi vendége, Hajós András... A szociológus végzettségű előadóművész a tőle megszokott laza stílusban poénkodott, egyszer azonban mintha kicsit elvetette volna a sulykot.

Azt szeretem, ha mindent meg tud csinálni, otthon fúr-farag, megcsinálja a csapot például

- mutatta meg Claudia a közönség és a szereplők nagy derültségére, hogy milyen is a férfiideálja, Hajós András azonban nem tudta megállni, hogy beszóljon.

Neked mondjuk én is megcsinálnám! - vetette lazán oda Hajós, amit a ledöbbent Claudia igazából csak arcjátékával, és hümmögéssel kommentált. Majd nem sokkal utána, mintegy nyomatékot adva neki újból megismételte.

 

 

Randititkok
Liptai Claudia talán soha nem beszél magánéletéről, az esti show-ban azonban nem csak legféltettebb titkaiba engedett bepillantást, de szerelmi életébe is. Elmesélte például, hogy  miként dobják fel randevúikat kedvesével, Pataki Ádámmal - Rég volt az első, azt viszont tudom, hogy máig törekszünk ezeket változatossá tenni. Például ha csak tehetjük, nem otthonról együtt, hanem külön, más helyszínről érkezünk a találkára, ettől valahogy olyan lesz, mintha akkor találkoztunk volna először, és ez nagyon izgalmas.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?