SZTÁRDZSÚSZ

Hamarosan visszatérhet a színpadra Oszvald Marika

A Kossuth-díjas színésznő számára nagyon fontos a hivatása, a koronavírus miatt azonban sok időre elszakadt a teátrumától.

Soha nem pihent még ennyit otthon Oszvald Marika! A népszerű színésznő közel ötven éve a pályán van már, ez idő alatt azonban soha nem volt hosszú ideig távol a színpadtól. Marika még a lánya születése után sem pihent, két héttel a gyermekáldást követően már kiszolgálta a közönséget.

Budapest , Ferihyegy Oszvald Marika hazatérése a Bamako rallyról Fotó : Markovics Gábor
Fotó: Markovics Gábor

A koronavírus azonban mindent felülírt, így Marika a elmúlt három hónapot otthon töltötte, és leginkább imádott kertjével foglalkozott. Hamarosan azonban visszatérhet a színpadra.

„Szerencsére már vannak fellépési lehetőségek, de én a koronavírus miatt idén nyáron csak szabadtéri színpadi előadást vállalok el. Bízom benne, hogy ősszel már az Operettszínházban is visszatérhetnek a dolgok a rendes kerékvágásba. Vannak felkéréseim, szóval ilyen értelemben jól vagyok. Azt érzem, hogy szükség van rám, ami hihetetlenül boldoggá tesz, ezért csinálom is a dolgom, végzem a hivatásom, de csak nagyon óvatosan!” – mondta el a -nak a Kossuth-díjas színésznő, aki szerint koránt sem szabad azt hinni, hogy többet nem hallunk a koronavírusról.

„Egyáltalán nem vagyok nyugodt, nem merem kijelenteni, hogy minden rendben van. Hiszen, ha akár csak egy ember is koronavírusos, akkor mind veszélyben vagyunk, hiszen továbbadhatja bárkinek.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?