SZTÁRDZSÚSZ

Harmadik alkalommal díjazza az Inspiráló Nőket a Femcafe.hu

2020-ban harmadik alkalommal díjazza a Femcafe.hu az inspiráló nőket. A népszerű női portál március 5-én, a Várkert Bazárban rendezi meg az Inspiráló Nők Estjét, ahol ezúttal is 7 kategóriában hirdetnek győztest. A jelöltekre a megszokott módon, a Femcafe.hu oldalán lehet szavazni február 24-ig.
  • Szerző: Ripost

A Femcafe.hu 2018-ban indította útjára az Inspiráló Nők Estjét, azzal a céllal, hogy olyan nőket állítson reflektorfénybe, akik munkásságukkal, hivatásukkal elismerésre méltó teljesítményt nyújtottak. A portál az olvasók közreműködésével 2020-ban is díjazza az inspiráló nőket. A 7 kategória 3-3 jelöltjét ezúttal is az elismert tagokból álló jelölőbizottság állította össze. Tagjai: Kovács Ágnes, olimpiai bajnok úszó, Zsédenyi Adrienn, többszörös Fonogram- és Emerton-díjas énekesnő, Nánási Pál fotóművész, valamint a Femcafe.hu főszerkesztője, Sajószegi Veronika.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

A kategóriák:

  1. A LEGINSPIRÁLÓBB GASZTRONÓMIAI TELJESÍTMÉNY

Az a szakember, aki magas színvonalú munkájával hozzájárul a magyar gasztronómia rangjának, elismertségének öregbítéséhez – lehet akár séf, cukrász, borász, vagy éppen barista.

Jelöltek: Kovács Bea, Mészáros Andrea, Nagy Zsófia

  1. A LEGINSPIRÁLÓBB HÉTKÖZNAPI HŐS

A mindennapok hőse: az a pedagógus, egészségügyi dolgozó, orvos, aki a hétköznapok kihívásaival szembenézve segít másokat, tetteivel, elhivatottságával példamutató lehet a közösség számára.

Jelöltek: Kovács Henrietta, Magda Krisztina, Dr. Tajti Zsanett

  1. A LEGINSPIRÁLÓBB DESIGNER

A formakultúra kiemelkedő képviselője a lakberendező, grafikus, enteriőr dizájner, stylist és képzőművész területekről.

Jelöltek: Garam Judit, Kovács Adél, Nagy Adrienn, Németh Edina

  1. A LEGINSPIRÁLÓBB VÁLLALKOZÓ

Az a vállalkozó, vagy üzletasszony, aki szakmai sikereivel hívja fel magára a figyelmet és követendő példa lehet a fiatal nők számára.

Jelöltek: Kalmár Anna, Karádi Zsófia, Zala Judit

  1. A LEGINSPIRÁLÓBB IFJÚ SPORTOLÓ

A fiatal nemzedék nagy reményű sporttehetsége, aki teljesítményével, elhivatottságával, alázatával kiemelkedik korosztályából.

Jelöltek: Adámi Zsanett, Lucz Dóra, Zsiga Melinda

  1. A LEGINSPIRÁLÓBB FIATAL TEHETSÉG

Az a fiatal magyar tehetség, akinek a nevéhez kiemelkedő teljesítmény kapcsolódik az oktatás, a tudomány vagy a művészet területéről.

Jelöltek: Cserháti-Herold Janka, Dr. Farkas Alexandra, Gera Marina

  1. A LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY

Az a civil, aki önkéntes munkájával, jó ügy iránti elkötelezettségével, segítőkészségével szolgálja legszűkebb környezetén túl egy nagyobb közösség életét.

Jelöltek: Cserta Szandra, Huszka Ágnes és Kovács-Pálffy Anna; Elek Dóra; Tóth Andrea

A kategóriák jelöltjeire február 24-ig lehet szavazni a Femcafe.hu weboldalon, ahol az olvasók részletesen is megismerhetik a nomináltakat. A győzteseket a március 5-i nagyszabású díjátadó gálaesten hirdetik majd ki a Várkert Bazárban. A rendezvény házigazdái Ördög Nóra és Kasza Tibor lesznek. Az eseményről TV felvétel készül, amit március 14-én láthatnak a SuperTV2 nézői. Az Inspiráló Nők Estjének rendezvényszervezője a Nakama&Partners, fő támogatója a Szerencsejáték Zrt.

És ezeket olvastad már?