SZTÁRDZSÚSZ

Harry és Meghan közelebb költözik Hollywoodhoz

A sussexi hercegi pár újragondolta az eddigi terveket, és már nem Kanadában képzelik el a jövőt.
  • Szerző: The_M

Már több mint két hónapja a Vancouver-sziget egyik eldugott part menti birtokán lakik a sussexi hercegi család. De miközben Harry Angliában tárgyalt a családdal a Megxit részleteiről, Meghan néhány kilométerre a bérelt búvóhelyüktől megtalálta álmai otthonát, nagyjából 8 milliárd forintnak megfelelő összegért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: www.profimedia.hu

Ám azóta már új álmokat dédelget az egykori színésznő, és úgy döntött, hogy jobb lenne nekik, ha közelebb lennének Hollywoodhoz. Harryék elsősorban filmproducerként szeretnének tevékenykedni az április 1-jén kezdődő függetlenségük alatt, így logikusabb, ha nem Kanadában, hanem Kaliforniában élnek. Illetve a hercegné anyja, Doria Ragland is közelebb lenne hozzájuk.

Fotó: www.profimedia.hu

Egy öthálós, malibui villa képében már meg is találta a hercegi pár azt a házat, ami az új igényeiknek megfelelő. Az ára is kevésbé terheli meg az egyelőre kiürülni látszó pénztárcájukat, hiszen ez „csak” nagyjából 2 milliárd forintnak megfelelő dollárba kerül. A kétmedencés, teniszpályás birtok szomszédságában olyan szupersztárok élnek, mint Robert Downey Jr vagy Mel Gibson.

Fotó: www.profimedia.hu

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?