SZTÁRDZSÚSZ

Harry és Meghan utolsó üzenete: így búcsúztak

Harry herceg és Meghan nem fog többet posztolni. Legalábbis az eddigi Instagramjukra.
  • Szerző: Ripost

Harry herceg és Meghan Markle elbúcsúzott az Instagramon. A házaspár ugyanis nem fog többet posztolni a közös, királyi Instagram-fiókjukra, a Sussex Royalra. A királyi (royal) szót ugyanis nem használhatják a továbbiakban.

Fotó: AFP

Az utolsó fotójukon megköszönték követőiknek, hogy támogatták őket, illetve a képhez mellékelt szövegben biztató szavakkal reagálnak a világjárvány miatt kialakult helyzetre.

„Mindannyian érezzük azt, hogy a világ most nagyon törékenynek tűnik. De abban is bízunk, hogy minden embernek meglesz a lehetősége arra, hogy változtasson ezen. Együtt felül tudunk emelkedni ezen. A legfontosabb most a világ egészsége és jóléte, valamint az, hogy megoldást találjunk a legégetőbb kérdésekre, amelyek a járvánnyal kapcsolatosak. Mindannyian megtaláljuk azt a szerepet, amit a globális járvány közepette ránk írtak. Összpontosítanunk kell erre a fejezetre, hogy megértsük, miként tudunk a legjobban a világ hasznára válni” – írták a posztban.

Majd hozzátették:

„Amíg nem láttok minket itt, mi addig is dolgozni fogunk a háttérben. Köszönjük a csodás közösségnek a támogatást, az inspirációt, a világ iránti elkötelezettséget, amit a járvány közben mutattok. Bízunk abban, hogy hamarosan újra tudunk találkozni. Fantasztikusak vagytok, kérjük addig is, hogy vigyázzatok magatokra. Harry és Meghan”.

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community - for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

A pár valószínűleg hamarosan elindítja a saját oldalát, bár valószínűbb, hogy ezt a fiókot nevezik át.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?